Δείτε έναν πύργο από τέσσερα φορτηγά Volvo (video)


H Volvo Trucks αποδεικνύει πως το επινοητικό μάρκετινγκ δεν αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο του επιβατικού κλάδου.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 27/2/2020

Πρόσφατα η Volvo Trucks προχώρησε σε μια πρωτοφανή για τα δεδομένα του κλάδου των επαγγελματικών κίνηση παρουσιάζοντας τις νέες σειρές φορτηγών (τα Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM, and Volvo FMX). Μάλιστα ο τωρινός πρόεδρος της εταιρίας Roger Alm θέλησε να προκαλέσει αίσθηση, όπως ο προκάτοχός του Claes Nilsson που είχε δώσει το πράσινο φως για το απίστευτο βίντεο με το σπαγγάτο του Claude Van Damme (είχε γυριστεί το 2013 και μπορείτε να το δείτε στο τέλος του άρθρου).

Έτσι, οι ιθύνοντες της Volvo Trucks αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα εξίσου εντυπωσιακό βίντεο με τίτλο «The Tower». O λόγος είναι απλός και όπως μπορείτε να δείτε κατάφεραν να ανεβάσουν από ένα φορτηγό πάνω στο άλλο δημιουργώντας ένα κινούμενο πύργο που φτάνει σε ύψος τα 15 m και σε συνολικό βάρος τους 58 tn!

Στην κορυφή του πύργου στέκεται ο Roger Alm ο οποίος παραδέχτηκε πως από τόσο μεγάλο ύψος και όλο αυτό τον όγκο να κινείται δεν έβλεπε την ώρα να πατήσει στο έδαφος. Εδώ να πούμε πως το διαφημιστικό σποτάκι γυρίστηκε μέσα σε ένα μήνα και κάπου στα τέλη του 2019, στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Αρκετά με τα λόγια, απολαύστε τα σχετικά πολύ εντυπωσιακά βίντεο.