Δείτε μία Ferrari F355 να γίνεται παρανάλωμα του πυρός σε test drive (video)


Αυτή η Ferrari F355 δεν κατάφερε να εκπληρώσει τον σκοπό της, ούτε και να φτάσει στον προορισμό της, καθώς τυλίχτηκε στις φλόγες εν ώρα test drive πιθανού αγοραστή της.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / VIDEO: TAREK SALAH
  • 24/9/2022

Ο Tarek Salah ανακάλυψε από πρώτο χέρι ότι τα test drive ειναι απαραίτητα, και δεν έχουν πάντα αίσιο τέλος. Στο video που δημοσίευσε στο κανάλι του στο YouTube, ο Salah ξεκινά να παρουσιάσει το test drive μιας Ferrari F355 που σκόπευε να κάνει δική του, όταν ξαφνικά αυτή έπιασε φωτιά.

Ήταν φανερά ενθουσιασμένος, καθώς είχε έρθει στη Μασσαλία της Γαλλίας από το Los Angeles της Καλιφόρνια, και καθόταν στη θέση του συνοδηγού, όταν το αυτοκίνητο άρχισε να «καπνίζει», με αυτό να καίγεται ολοσχερώς στη συνέχεια.

Ο Salah είπε, στην αρχή του video, ότι «ήταν ένα όνειρο για μένα να οδηγήσω μία 355 στους δρόμους της Γαλλίας,» αλλά και ότι το αυτοκίνητο φαίνεται να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς είναι διατηρημένο και φροντισμένο από έναν πολύ σχολαστικό λάτρη των αυτοκινήτων.

Το όχημα ήταν φινιρισμένο με ασημί χρώμα, ενώ έφερε αγωνιστικά καθίσματα από ανθρακόνημα, και φαίνεται ότι είχε κατασκευαστεί το 1994, αποτελώντας μία από τις πρώτες μονάδες του μοντέλου που παρήγε η Ferrari

Το πιο πιθανό σενάριο δείχνει ότι αυτό που πήγε λάθος με τη συγκεκριμένη Ferrari 355 είναι μία βλάβη στο σύστημα καυσίμου, καθώς αναφέρεται στο video ότι την ώρα που ξεκίνησε η φωτιά, υπήρχε μία μυρωδιά βενζίνης στον αέρα, που μπορεί να δικαιολογείται από κάποια διαρροή.

Οι δύο επιβάτες, δηλαδή ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου και το Tarek Salah, κατάφεραν να βγουν με ασφάλεια από το όχημα, όμως αυτό φαίνεται να καταστράφηκε ολοσχερώς. Αυτό που κάνει το συμβάν ακόμα πιο -πιθανώς- εκνευριστικό για τους δύο, είναι ότι, τελείως συμπτωματικά, κατευθύνονταν προς το συνεργείο για να ελέγξουν εάν όλα τα συστήματα λειτουργούσαν με το σωστό τρόπο, πριν ολοκληρωθεί η αγορά.

Δείτε τη Ferrari F355 να φλέγεται: