Δείτε μια LaFerrari να πιάνει τα... 370 km/h (Video)


Το ιταλικό hypercar μπορεί να φθάσει σε απίστευτες ταχύτητες παραμένοντας ακόμα και σήμερα ένας κυρίαρχος των ανοιχτών δρόμων.

  • 17/4/2020

Έχουν περάσει κιόλας πάνω από 7 χρόνια που παρουσιάστηκε η LaFerrari και το υβριδικό διαμάντι της ιταλικής μάρκας συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Οι προδιαγραφές του παραμένουν ακόμα και σήμερα ιδιαίτερα εντυπωσιακές ενώ όπως βλέπουμε και στο video και οι δυνατότητές της είναι μοναδικές.

Η LaFerrari υπενθυμίζουμε ότι είχε έναν κινητήρα V12 με απόδοση 800 ίππων και ένα υβριδικό σύστημα που σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα των 163 ίππων, ανέβαζε την συνδυαστική ισχύ στους 963 ίππους. Οι επιδόσεις της ήταν επίσης εντυπωσιακές, με το 0-100 κάτω από τα 3 δευτερόλεπτα, και την τελική ταχύτητα να μην ανακοινώνεται από το εργοστάσιο, αλλά να υπολογίζεται κάπου στα 370 km/h.

Aυτή είναι και η ταχύτητα (τουλάχιστον στο κοντέρ) που βλέπουμε να φθάνει ένας ιδιοκτήτης μιας LaFerrari σε ένα άδειο κομμάτι Autobahn στην Γερμανία. Πραγματικά εντυπωσιακό νούμερο ιδίως όταν το κάνεις σε δημόσιο δρόμο (και μάλλον με αρκετή ευκολία) αν και ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το πως καλύπτει την κλίμακα από τα 200 έως και πάνω από τα 300 km/h. Απολαύστε την!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LaFerrari top speed ?? #372 #ferrari #topspeed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Exotics Vs Classics (@speedtimers) στις