Δείτε μια Lamborghini Aventador SVJ να βάζει φωτιά στην άσφαλτο (video)


Δυναμώστε τα ηχεία και απολαύστε την εντυπωσιακή Lamborghini Aventador SVJ να προκαλεί... εγκεφαλικά με την εμφάνιση και τον τραχύ ήχο της εξάτμισης.

  • ΦΩΤΟ: Woyshnis Media - YouTube
  • 25/3/2024

Πολλά είναι τα κανάλια στο YouTube που ασχολούνται με σπάνια αυτοκίνητα, οδηγώντας τα στο όριο. Ένα εξ αυτών είναι και το Woyshnis Media, ένα κανάλι με περισσότερους από 539.000 συνδρομητές που μαγνητίζονται από τον εκκωφαντικό ήχο και το απαράμιλλο κάλλος των πανίσχυρων supercars που δείχνει.

Μετά από την Porsche 911 GT3 RS, γενιάς 992, που είχαν οδηγήσει στους δρόμους του Σιάτλ πριν μερικούς μήνες, οι Αμερικανοί πήραν στα χέρια τους μια Lamborghini Aventador SVJ, κάνοντάς την να «φτύνει» φωτιές. Το video που δημοσίευσαν στο κανάλι τους εντυπωσιάζει τόσο λόγω του πανίσχυρου μοντέλου, όσο και με το σκηνοθετικό στυλ του.

Θυμίζουμε ότι η Aventador SVJ φέρει έναν κινητήρα V12 χωρητικότητας 6,5 L που αποδίδει 770 PS και 720 Nm ροπής, με την ισχύ να μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός κιβωτίου ISR 7 σχέσεων. Τα 0-100 km/h είναι εφικτά σε μόλις 2,8 sec, ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 350 km/h, σύμφωνα με την αυτοκινητοβιομηχανία.

Το video ξεκινά με την ολόχρυση Lamborghini να βγαίνει από το γκαράζ, παίρνοντας τους δρόμους. Στη συνέχεια, προσπερνά την κίνηση και κάνει τα κεφάλια να γυρίσουν, προκαλώντας με τον ήχο της και τις φωτιές που «πετάει» από την εξάτμισή της.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακούστε την τον εκκωφαντικό ήχο της Lamborghini Aventador SVJ στην Autobahn (video)

Δείτε μια Lamborghini Aventador SVJ να «ξερνάει» φωτιές (video)

Ποια κρίση; Η Lamborghini ζει «χρυσή εποχή» με τρελά νούμερα πωλήσεων