Δείτε μία παρατημένη Ford Mustang 1ης γενιάς να «ζωντανεύει» μετά από 18 χρόνια (video)


Έχοντας «ξεχαστεί» σε γκαράζ, η συγκεκριμένη Ford Mustang κατέληξε να μοιάζει σαν καινούργια και ετοιμάζεται να ξεκινήσει νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

  • ΦΩΤΟ: WD DETAILING - YOUTUBE
  • 4/3/2024

Η συγκεκριμένη Ford Mustang πρώτης γενιάς αγοράστηκε από έναν πιλότο της United Airlines, ο οποίος μετέπειτα πούλησε το όχημά του στον τρέχοντα ιδιοκτήτη το 2002. Λίγα χρόνια αργότερα, εκείνος παράτησε το αυτοκίνητο σε ένα γκαράζ, όπου και παρέμεινε μέχρι και σήμερα.

Για καλή του τύχη, η ομάδα του καναλιού WD Detailing το βρήκε και το περιέθαλψε, αφού πραγματικά βρισκόταν σε απογοητευτική κατάσταση. Έχοντας μείνει ανέγγιχτο για τουλάχιστον 18 χρόνια, ένα παχύ στρώμα σκόνης είχε καλύψει το αμάξωμα, ενώ οι λεπτομέρειες χρωμίου είχαν ξεκινήσει να σκουριάζουν.

Ήδη μετά το πρώτο πλύσιμο, η κατάσταση μοιάζει σημαντικά βελτιωμένη, με τη Mustang να ξαναβρίσκει λίγη από τη λάμψη της. Αφού οι ειδικοί γυάλισαν τους τροχούς και τους προφυλακτήρες, λίγα είναι τα στοιχεία που προδίδουν ότι πρόκειται για ένα όχημα που ήταν παρατημένο για τόσο καιρό.

Περνώντας στο εσωτερικό, παρόλο που η εικόνα έμοιασε σχετικά καλή εκ πρώτης όψεως, δε χρειάστηκε πολλή ώρα για να ανακαλύψει το συνεργείο τα σημάδια εισβολής της πανίδας και της χλωρίδας. Η WD Detailing βρήκε, πιο συγκεκριμένα, τέσσερα νεκρά ποντίκια, όπως και αρκετές φωλιές άλλων μικρών ζώων.

Μετά την αποκατάσταση και της καμπίνας, οι ειδικοί κάλεσαν δύο μηχανικούς, για να βοηθήσουν στο να ξαναπάρει μπρος η Mustang. Αρκετές προσπάθειες αργότερα, εκείνοι κατάφεραν να εκκινήσουν τη μίζα του μοντέλου.

Ο ιδιοκτήτης αποφάσισε, μάλιστα, να χαρίσει το αυτοκίνητο στην κόρη του, ως δώρο αποφοίτησης από το κολλέγιο. Ελπίζουμε αυτή τη φορά, το εμβληματικό pony car να λάβει την προσοχή που του αναλογεί.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτό το παρατημένο Seat Ibiza «ζωντανεύει» ξανά μετά από 10 χρόνια (video)

Σκαραβαίος πλένεται για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια και βρίσκει την παλιά του λάμψη (video)

Πρώτο πλύσιμο μετά από 42 χρόνια – Ένα «διαμάντι» της αυτοκίνησης βρίσκει τον παλιό του εαυτό (video)