Δείτε όλες τις Lamborghini Aventador μέσα σε λίγα λεπτά (video)


Η ομάδα Cars Evolution παρουσιάζει σε ένα πολύ όμορφο βίντεο όλες τις εκδόσεις ενός από τα διασημότερα hypercars που έχουν κατασκευαστεί ποτέ.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 30/8/2019

Το βίντεο περιλαμβάνει τις Aventador από το 2011 έως το 2019 και μας δείχνει σε αναλυτικά εικονογραφήματα τις σχετικές εκδόσεις με τις βασικές προδιαγραφές. Πολύ ενδιαφέρον και για να μην το ξεχάσετε είναι πως στην εμφάνιση κάθε έκδοσης υπάρχει και ο ανάλογος ήχος του V12.

Στην αρχή βλέπουμε το ιταλικό supercar ως τον αντικαταστάτη της Murcielago με τον V12 των 6,5 lt και ισχύ στα 690 PS. Ένα χρόνο αργότερα ακολουθεί η ειδική έκδοση Aventador J με κύριο χαρακτηριστικό την παντελή απουσία της οροφής. Στη συνέχεια ακολουθεί η Veneno με τους 740 PS, η 50th Aniversario, διάφορες άλλες ειδικές εκδόσεις όπως η Pirelli Edition, φτάνοντας στην Superveloce το 2015.

Μετά την Aventador Miura παρουσιάστηκε η Aventador S με πίσω ενεργητική τετραδιεύθυνση, το 2018 η σπέσιαλ Superveloce Jota με 760 άλογα και το ενεργητικό αεροδυναμικό σύστημα ALA 2.0. Το βίντεο κλείνει με την SVJ 63 Roadster και τα στοιχεία για τις τιμές των Aventador.