Δείτε πόσο πωλείται ένα ρολόι εμπνευσμένο από την Lamborghini Huracan GTO


Για όσους έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν μία Huracan STO η τιμή αυτού του χρονογράφου μάλλον δεν θα είναι πρόβλημα.

  • 6/12/2020

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα αυτοκίνητο συνδυάζεται με έναν ακριβό χρονογράφο, όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για κάτι πολύ ιδιαίτερο και πάρα πολύ όμορφο.

Ο χρονογράφος αυτός που κατασκευάζεται από τον γνωστό στους κύκλους της ωρολογοποιίας ελβετικό οίκο Roger Dubuis έρχεται να "σετάρει" την Lamborghini Huracan STO από την οποία δανείζεται πολλά σχεδιαστικά στοιχεία αλλά και τα χρώματα.

Η τιμή της κορυφαίας Huracan ξεκινά από τα περίπου 300.000 ευρώ και αντίστοιχη προφανώς είναι και η τιμή του ρολογιού με την ονομασία Excalibur Spider Huracan STO. 

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες δανείζεται πολλά από τα στοιχεία της Huracan όπως το μπλε και πορτοκαλί χρώμα ενώ οι σχεδιαστικές αναφορές στο αυτοκίνητο είναι αρκετές, καθώς χρησιμοποιείται carbon και τιτάνιο για την κατασκευή της κάσας. Ο μηχανισμός είναι ιδιαίτερα εξελιγμένος, στα υψηλά στάνταρ της ελβετικής εταιρίας, και η προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο.

Οι μόνοι που θα παραπονεθούν θα είναι οι ιδιοκτήτες μιας Huracan STO οι οποίοι δεν θα προλάβουν να αγοράσουν ένα από τα 88 ρολόγια που θα κατασκευαστούν. Όσο για την τιμή του, αυτή ξεπερνά τα 50 χιλιάδες ευρώ, κάτι που μάλλον δεν θα είναι πρόβλημα για όσους έχουν ήδη στην κατοχή τους το αυτοκίνητο.