Δείτε την απίστευτη επιτάχυνση μιας Porsche Taycan Turbo S (Video)


Το video σε γερμανική Autobahn μας δείχνει πως επιταχύνουν οι 761 ίπποι της Porsche Taycan Turbo S και μέχρι που φθάνει η τελική της ταχύτητα

  • 5/4/2020

Σημεία των καιρών που έρχονται και μία εντελώς νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας. Γιατί αυτό που δείχνει το συγκεκριμένο video είναι πραγματικά πρωτόγνωρο για όσους έχουν μεγαλώσει με το αυτοκίνητο (και την Porsche) όπως την ξέραμε.

Στiς εικόνες που έχουν καταγραφεί σε αυτοκινητόδρομο της Γερμανίας, βλέπουμε μία Porsche Taycan Turbo S να επιταχύνει με έναν καταιγιστικό τρόπο, ιδίως αν σκεφτούμε και το μεγάλο βάρος του αμαξώματος. Και μάλιστα χωρίς να ακούγεται το παραμικρό ούτε να χάνεται τίποτα σε σπιναρίσματα, αλλαγές ταχυτήτων (έχει μόνο δύο) και άλλα τέτοια ξεπερασμένα πράγματα.

Ο οδηγός της μένει πραγματικά έκπληκτος με την ικανότητα του αυτοκινήτου να φθάνει στα 250 km/h ή και να τα ξεπερνά μιας και όπως φαίνεται η συγκεκριμένη αγγίζει και τα 270 km/h. 

Η επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h είναι στα μόλις 2,8 δευτερόλεπτα ενώ εντύπωση προκαλεί το πως φθάνει από τα 100 στα 200 km/h αλλά και πόσο εύκολα και αβίαστα ξεκινά από στάση και τερματίζει το κοντέρ. 

Πατήστε το play και απολαύστε από πρώτο χέρι τη νέα εποχή που έρχεται με τόσο εντυπωσιακό τρόπο. Και μάλιστα χωρίς να χαθεί και η χαρά της οδήγησης, μιας και στην αρχή του video φαίνεται ότι η Taycan δεν λέει όχι και για λίγο παιχνίδι με την ουρά της...