Δείτε τις πανέμορφες Aston Martin σε έκδοση James Bond


H σύνδεση της Aston Martin με τον πράκτορα 007 έχει μεγάλο παρελθόν, κάτι που φροντίζει να αναδεικνύει σε κάθε ευκαιρία η βρετανική εταιρία.

  • 17/8/2020

Θέλοντας να γιορτάσει την καινούργια ταινία του James Bond "No Time To Die", η Aston Martin έδωσε στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες αλλά και τα χαρακτηριστικά από δύο ειδικές εκδόσεις δύο πολύ ξεχωριστών μοντέλων της.

Πρόκειται για δύο σπέσιαλ εκδοχές της Vantage και τις DBS Superleggera, οι παραδόσεις των οποίων θα ξεκινήσεις στις αρχές του 2021.

Η πρώτη, η Vantage 007 Edition εμπνέυεται από την κλασική V8 που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο "The Living Daylights" του 1987 και κάνει και μία γρήγορη εμφάνιση στη νέα ταινία μαζί με την DB5. Θα φτιαχτεί σε μόλις 100 κομμάτια και το κόστος της στην Μεγάλη Βρετανία θα είναι κοντά στα 200.000 ευρώ.

Το αμάξωμα καλύπτεται από ειδικές ρετρό λεπτομέρειες, όπως η μάσκα με χρώμιο και κίτρινες πινελιές να τονίζουν ακόμα περισσότερο το ειδικό γκρι χρώμα. Στο εσωτερικό υπάρχει μαύρο δέρμα παντού, μαζί με ειδικές μαύρες ενδείξεις "007" στην κεντρική κονσόλα.

Εκτός αυτού υπάρχει και η ένδειξη "96.90" στα αλεξίλια, η οποία είναι η συχνότητα της ρωσικής αστυνομίας την οποία χρησιμοποίησε ο Bond για να διαφύγει στην ταινία του 1987. Στον έξτρα εξοπλισμό περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων και δυνατότητα μεταφοράς πέδιλων του σκι στην οροφή, θυμίζοντας και πάλι την ταινία του 1987.

Η DBS Superleggera 007 Edition θα φτιαχτεί σε λιγότερα κομμάτια, μόλις 25. Θα είναι ακριβές αντίγραφο του αυτοκινήτου που θα παίξει στην ταινία και είναι βαμμένο σε Caramic Grey με μαύρη οροφή από carbon fiber το οποίο βρίσκουμε επίσης στους καθρέπτες, τον πίσω διαχύτη, την αεροτομή.

Οι ζάντες είναι 21 ιντσών ενώ και εδώ υπάρχουν αρκετά σήματα με την ένδειξη 007 τόσο στο αμάξωμα όσο και στο σαλόνι. Η τιμή της θα αγγίζει τα 350.000 ευρώ.