Δειτε το απίστευτο... σκυλόσπιτο που εξελίσσει η Ford! (Video)


H Ford δεν ενδιαφέρεται μόνο για τα τετράροχα αλλά όπως φαίνεται δίνει την ίδια σημασία και στα... τετράποδα.
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: FORD
  • 18/12/2018

Δεν είναι κάτι καινούργιο για μια εταιρία να ασχολείται με την εξυπηρέτηση των τετράποδων κατοικιδίων όπως άλλωστε έχουμε δει με διάφορα αξεσουάρ που εξοπλίζουν τα οχήματά τους πολλές μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Όμως η Ford το πήγε λίγο πιο μακριά, και πλέον ασχολείται με τα σκυλόσπιτα. Όπως βλέπουμε και στο video πρόκειται για ένα σούπερ μοντέρνο σκυλόσπιτο, το οποίο όμως έχει ένα τεχνολογικό highlight.

Περιλαμβάνει ακουστικά και ηχεία μέσω των οποίων κάνει το λεγόμενο noise cancelling. Δηλαδή μειώνει τους περιβαλλοντικούς θορύβους, και δη εκείνους από τα πυροτεχνήματα και τους κεραυνούς, οι οποίοι τρομάζουν περισσότερο τους τετράποδους φίλους μας. Η συγκεκριμένη "τέντα" έχει επίσης και διάφορες άλλες ανέσεις, όπως για παράδειγμα έξτρα ηχομόνωση, αυτόματη πόρτα, σύστημα εξαερισμού κ.λπ. 

Ο λόγος που ασχολείται με αυτό μία αυτοκινητοβιομηχανία δεν είναι μόνο τα απίστευτα χρήματα που ξοδεύονται για τα κατοικίδια (στις ΗΠΑ μόνο υπολογίζεται ότι το συνολικό ύψος της συγκεκριμένης αγοράς θα φθάσει στα 63 δισεκατομμύρια δολάρια μέσα στο 2018!). 

Είναι επίσης γιατί μπορεί να συλλέγει τεχνογνωσία, καθώς το σύστημα που χρησιμοποιεί στην συγκεκριμένη "τέντα" βασίζεται στο αντίστοιχο που χρησιμοποιεί στο Edge και σε άλλα της μοντέλα το αμέσως προσεχές διάστημα. Προς το παρόν, η συγκεκριμένη "τέντα" είναι σε φάση πρωτοτύπου και δοκιμών, όμως όπως φαίνεται η αποδοχή από το κοινό είναι αρκετά μεγάλη και τίποτα δεν αποκλείει να το δούμε στην παραγωγή. Σκυλίσια ζωή σου λέει...