Δείτε τον Charles Leclerc να ψάχνει τους κλέφτες του ρολογιού του οδηγώντας μια Ferrari 488 Pista (video)


Η ιταλική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα video από το βράδυ που το ρολόι των 300.000 ευρώ του Charles Leclerc έκανε... φτερά.

  • 7/4/2023

Σχεδόν έναν χρόνο χρειάστηκε η ιταλική αστυνομία για να εξυγιάνει την υπόθεση κλοπής του ρολογιού τού Charles Leclercη αξία του οποίου ξεπερνά τις 300.000 ευρώ. Το περιστατικό σημειώθηκε στο παραθαλάσσιο θέρετρο Viareggio της Ιταλίας όταν μια ομάδα ανδρών πλησίασαν τον Μονεγάσκο και του ζήτησαν να βγάλουν selfie.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή οι «αετοχέρηδες» βρήκαν την ευκαιρία και με χειρουργικές κινήσεις αφαίρεσαν το ρολόι από τον καρπό του πιλότου της F1 ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν οδηγώντας ένα σκούτερ. Θυμίζουμε ότι συγκεκριμένο ρολόι ήταν ένα πολυτελές κομμάτι της εταιρείας Richard Mille η οποία, στο πλαίσιο χορηγίας, το είχε φτιάξει αποκλειστικά για τον Leclerc, χαράσσοντας πάνω το όνομά του.

Τους επόμενους μήνες η αστυνομία κατάφερε να συγκεντρώσει υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονταν στην περιοχή, με το video να βγαίνει στη δημοσιότητα μετά την εξυγίανση της υπόθεσης. Δείτε το video που δημοσίευσε η ιταλική αστυνομία.

Όπως μπορείτε να δείτε οι κλέφτες οδηγώντας το σκούτερ κατευθύνθηκαν σε σημείο όπου τους περίμεναν οι δύο συνεργοί τους μέσα σε ένα crossover αυτοκίνητο. Εκεί φαίνεται να τους δίνουν τη «λεία» ώστε να μην βρεθεί πάνω τους σε περίπτωση που τους γίνεις κάποιος έλεγχος. Στο video φαίνεται και η Ferrari 488 Pista με τον Charles Leclerc ο οποίος έχει αντιληφθεί τι έχει συμβεί και προσπαθεί να εντοπίσει του κλέφτες.

Όπως ανακοίνωσε η ιταλική αστυνομία οι τέσσερις συλληφθέντες, δύο στο σκούτερ και δύο στο αυτοκίνητο, ήταν γνώστες του… αντικειμένου. Το ίδιο βράδυ που συνέβη το περιστατικό με τον Leclerc προσπάθησαν να κλέψουν ακόμα ένα ρολόι αξίας 40.000 ευρώ, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλα περιστατικά που έχουν δηλωθεί στις αρχές.

Μετά από έρευνα που έγινε στις κατοικίες τους βρέθηκαν ρολόγια μεγάλη αξίας καθώς και 23.000 ευρώ σε μετρητά, τα οποία όμως δεν μπορεί να δικαιολογηθούν. Το αν ανάμεσα σε αυτά τα ρολόγια ήταν και αυτό του Leclerc παραμένει άγνωστο. Θα πρέπει όμως να θυμήσουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το ρολόι του Μονεγάσκου είχε πωληθεί έναντι 200.000 ευρώ.