Συνελήφθησαν οι κλέφτες του ρολογιού του Leclerc


Το εξατομικευμένο Richard Mille, αξίας περίπου 300.000 ευρώ, εκλάπη από τον Μονεγάσκο πριν από 1 χρόνο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: FERRARI
  • 5/4/2023

«Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη» και στη περίπτωση του Charles Leclerc η συγκεκριμένη λαϊκή ρήση φαίνεται ότι βρήκε την εφαρμογή της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, η ιταλική αστυνομία συνέλαβε τέσσερα άτομα τα οποία αναζητούνταν για την κλοπή του πολυτελούς ρολογιού του οδηγού της Ferrari.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου ένα χρόνο, τη Δευτέρα του Πάσχα των Καθολικών, στο παραθαλάσσιο θέρετρο Viareggio της Ιταλίας.

Η κλοπή έγινε όταν δύο άτομα, που φορούσαν κράνη, προσέγγισαν τον Μονεγάσκο πιλότο και του ζήτησαν να βγάλουν μια selfie. Όλο και περισσότερος κόσμος μαζευόταν γύρω του, με αποτέλεσμα οι επιτήδειοι να καταφέρουν να του αποσπάσουν το ρολόι και να εξαφανιστούν.

Το συγκεκριμένο ρολόι Richard Mille RM 67-02 Charles Leclerc Prototype, αξίας περίπου 300.000 ευρώ, ήταν ένα πλήρως εξατομικευμένο κομμάτι, που φέρει το όνομα του Leclerc χαραγμένο.

Η ιταλική αστυνομία ανακοίνωσε ότι μετά από έρευνα στο σπίτι ενός εκ των δύο υπόπτων, εντόπισε δύο «πολύτιμα ρολόγια, η προέλευση των οποίων θα διερευνηθεί περαιτέρω».

Ωστόσο, θεωρείται απίθανο κάποιο εξ’ αυτών να ανήκει στον Leclerc, καθώς το περασμένο καλοκαίρι έγινε γνωστό ότι το συγκεκριμένο πολύτιμο ρολόι «εμφανίστηκε» στην Ισπανία, όπου και πουλήθηκε στη μαύρη αγορά.

Πηγή: Reuters