Δείτε τον Max Verstappen και τον Sergio Perez να βγαίνουν εκτός δρόμου με το Ford Bronco (video)


Οι δύο πιλότοι της Red Bull ολοκλήρωσαν τρεις χωμάτινες δοκιμασίες με το Ford Bronco Raptor.

  • ΦΩΤΟ: FORD PERFORMANCE - YOUTUBE
  • 24/12/2023

Έχοντας ολοκληρώσει τα οδηγικά τους καθήκοντα στην πίστα, ο πλέον τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Max Verstappen, κι ο Sergio Perez φαίνεται να έχουν καταπιαστεί με διαφορετικές ασχολίες, όχι μόνο εκτός πίστας, αλλά κι εκτός δρόμου.

Οι δύο πιλότοι της Red Bull, η οποία από το 2026 θα προμηθεύεται κινητήρες από τη Ford, οδήγησαν το Ford Bronco Raptor στο Bronco Off-Roadeo στο Τέξας. Πέρασαν από τρεις διαφορετικές δοκιμασίες στην κορυφαία έκδοση του θηριώδους SUV, η πρώτη εκ των οποίων ήταν το Texas Two Step, όπου το Bronco κλήθηκε να σκαρφαλώσει σε βράχια.

Η επόμενη ήταν τα Red Bull Rings, όπου οι οδηγοί έπρεπε να στιβάξουν μερικά τεράστια τενεκεδάκια Red Bull, κάτι που φυσικά δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για το παντός καιρού SUV. Άλλωστε, η ισχύς του EcoBoost κινητήρα V6 3,0 L αγγίζει τους 418 ίππους και 600 Nm ροπής, όποτε αυτό δεν εκπλήσσει ιδιαίτερα.

Η τρίτη και τελευταία πρόκληση είχε την ονομασία Roadrunner, στην οποία το Ford Bronco έκανε γύρους σε μία πίστα 2,1 km με 30 στροφές, ταιριάζοντας περισσότερο στον τύπο αγώνων που έχουν συνηθίσει ο Verstappen κι ο Perez.

Δείτε το video στο κανάλι της Ford Performance στο YouTube:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ricciardo εναντίον Tsunoda σε μια ανεπανάληπτη θαλάσσια κόντρα (video)

Verstappen και Tsunoda κάνουν κόντρες με την... όπισθεν (video)

Verstappen και Tsunoda λύνουν τις διαφορές τους σε αγώνα με monster truck (video)