Δείτε τον πιο άτυχο οδηγό ενός Tesla Model 3 (Video)


Σμπαράλια έγινε ένα Tesla Model 3, όταν οδηγός σχολικού έβαλε απροειδοποίητα όπισθεν...    

  • 29/8/2022

Πως θα αντιδρούσατε αν βρισκόσασταν με το Tesla σας σταματημένοι πίσω από ένα σχολικό λεωφορείο και ο οδηγός του λεωφορείου κάνει ξαφνικά όπισθεν; Εάν δεν μπορείτε να απομακρυνθείτε γρήγορα ή να ειδοποιήσετε με κάποιο τρόπο τον οδηγό, το αυτοκίνητό σας είναι πιθανό να υποστεί ζημιά, και αυτό ακριβώς συνέβη εδώ. Στην πραγματικότητα, αυτό το λεωφορείο κατέληξε ακριβώς πάνω από το μπροστινό μέρος του Tesla Model 3.

Το παραπάνω βίντεο έχει μια σειρά από ενδιαφέροντα κλιπ που μπορούν να διδάξουν στους οδηγούς χρήσιμα μαθήματα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι περιλαμβάνει πλάνα από την ενσωματωμένη κάμερα στο ταμπλό της Tesla (TeslaCam) και το σύστημα ασφαλείας Sentry Mode. Όπως θα δείτε, τα πλάνα μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμα για να διδάξουν τους οδηγούς τι να κάνουν και, το πιο σημαντικό, τι να μην κάνουν...

Δείτε το Video

Όπως λέει η ιστορία, ο ιδιοκτήτης του Tesla Model 3, Kane, σταμάτησε πίσω από ένα σχολικό λεωφορείο σε μια πινακίδα στοπ. Ο οδηγός δεν είχε αφήσει αρκετό χώρο ανάμεσα στο αμάξι του και το σχολικό οπότε δεν είχε πού να πάει όταν το λεωφορείο άρχισε να κάνει όπισθεν. Προφανώς, ο οδηγός του λεωφορείου δεν είχε ιδέα ότι το Tesla βρισκόταν ακριβώς από πίσω του, κάτι που μπορεί να μην συνέβαινε αν ο Kane κρατούσε μία απόσταση.

Δεδομένου ότι ο Kane δεν μπορούσε να απομακρυνθεί από την κατάσταση εγκαίρως, έπρεπε να παρακολουθήσει καθώς το λεωφορείο σύνθλιβε το καπό του Tesla Model 3 του.

Σύμφωνα με την ιστορία του Kane, ο οδηγός του λεωφορείου συνειδητοποίησε ότι το λεωφορείο δεν ήταν στη σωστή λωρίδα για να κάνει μια αριστερή στροφή. Αντί να προχωρήσει μπροστά ή να πάει δεξιά και να στρίψει, ο οδηγός αποφάσισε να κάνει πίσω και να κινηθεί στην αριστερή λωρίδα.

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε, αλλά το Model 3 καταστράφηκε. Ο Kane παρήγγειλε ένα Tesla Model S Plaid για να το αντικαταστήσει και τώρα περιμένει το νέο του αυτοκίνητο.