Δεκάδες Corvette C8 πάνε για σκραπ μετά από ανεμοστρόβιλο!


Ανεμοστρόβιλος στις ΗΠΑ κατέστρεψε δεκάδες Chevrolet Corvette C8 που δεν μπορούν να πωληθούν και πρέπει να πάνε για σκραπ.

  • 30/12/2021

Στις αρχές Δεκεμβρίου, ένας ανεμοστρόβιλος χτύπησε το εργοστάσιο της Chevrolet στο Bowling Green του Κεντάκι, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε 120 Corvette C8, ενώ υπάρχουν προβλήματα και με άλλα αυτοκίνητα.

Ο χρήστης Kornel Werner στο Facebook ενημέρωσε για αυτήν την αυτοκινητιστική τραγωδία, τονίζοντας πως και τα 120 παραδείγματα δεν μπορούν να πουληθούν, κι άρα θα πρέπει να πάνε για σκραπ.

Οι υπάλληλοι του εργοστασίου βρίσκονται τώρα σε διαδικασία εξέτασης των υπόλοιπων ολοκληρωμένων αυτοκινήτων, για να διαπιστωθεί αν οι ζημιές καθιστούν απαγορευτική τη διάθεσή τους.

Και στο ίδιο το εργοστάσιο ήταν σημαντικές οι φθορές, τόσο σημαντικές που διεκόπη η παραγωγή στις εγκαταστάσεις, με εκπρόσωπο της Chevrolet να αναφέρει:

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως η φωτιά που ξέσπασε ως συνέπεια του ανεμοστρόβιλου στο Bowling Green νωρίς το Σάββατο το πρωί (11 Δεκεμβρίου) έχει προκαλέσει ζημιές στις εγκαταστάσεις, στην οροφή και την είσοδο των υπαλλήλων.

«Προτεραιότητά μας η διατήρηση ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος για τους εργαζόμενούς μας. Για αυτό τον λόγο ακυρώνουμε την παραγωγή.»