Διαδικτυακή παγκόσμια πρεμιέρα του Skoda Enyaq Coupe iV


Η Skoda προσθέτει ένα κομψό coupe μοντέλο στην οικογένεια Enyaq iV. Η αποκάλυψη του νέου μοντέλου θα γίνει διαδικτυακά τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στις 17.00 και θα είναι ανοικτή στο κοινό.

  • 30/1/2022

Η Skoda θα αποκαλύψει το ολοκαίνουργιο Enyaq Coupe iV, σε μία διαδικτυακή παγκόσμια πρεμιέρα, την προσεχή Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022, στις 17.00 ώρα Ελλάδας. Η εκδήλωση, παραδοσιακά οργανωμένη για τον ειδικό Τύπο, θα είναι στην προκειμένη περίπτωση ανοικτή και στο κοινό, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους της Skoda αλλά και όσους ενδιαφέρονται γενικότερα για τη σύγχρονη αυτοκίνηση και ειδικά την ηλεκτροκίνηση, να γνωρίσουν το νέο μοντέλο.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί live στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση https://SKODA-virtual-event.com/ . Το website βρίσκεται ήδη «στον αέρα», προβάλλοντας μία σειρά από videos που προσφέρουν μία πρόγευση του νέου μοντέλου. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί live και στα social media κανάλια της Skoda (Facebook και Twitter).

Από το πρώτο υλικό που έχει δώσει στη δημοσιότητα η Skoda, το Enyaq Coupe iV ξεχωρίζει από τον κορυφαίο του αεροδυναμικό συντελεστή, Cd 0,234. Πρόκειται για το νέο μέλος στην οικογένεια Enyaq iV μοντέλων, που περιλαμβάνει τα πρώτα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της Skoda που βασίζονται στην αρθρωτή πλατφόρμα για την ηλεκτροκίνηση (MEB) του Volkswagen Group.

Τα Enyaq iV διαθέτουν προηγμένα ηλεκτρικά κινητήρια συστήματα και μπαταρίες, με εξαιρετική ενεργειακή απόδοση που προσφέρουν αυτονομία που ξεπερνά τα 525 χιλιόμετρα. Ξεχωρίζουν από το εμπνευσμένο, αεροδυναμικό εξωτερικό design, το μοντέρνο εσωτερικό που λανσάρει τη νέα φιλοσοφία Design Selections, την ευρεία χρήση ανακυκλωμένων υλικών, τους άφθονους χώρους για επιβάτες και αποσκευές και φυσικά τις πάμπολλες Simply Clever λύσεις για την ευκολία και άνεση οδηγού και επιβατών.