Διακινητές ναρκωτικών – Δείτε σε ποιο σημείο του αυτοκινήτου έκρυβαν το «εμπόρευμα»


Η αστυνομία της Ταραγόνα στην Ισπανία συνέλαβε δύο άντρες που μετέφεραν ναρκωτικά σε κρυψώνα -  «έκπληξη» μέσα σε αυτοκίνητο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: MOSSOS D'ESQUADRA
  • 16/8/2023

Ένα «εφευρετικό» δίδυμο διακινητών ναρκωτικών συνέλαβαν οι Mossos, το αστυνομικό σώμα της Καταλωνίας, στην Ταραγόνα της Ισπανίας.

Πρόκειται για δύο άντρες, 44 και 49 ετών, που κατηγορούνται για εγκλήματα κατά της δημόσιας υγείας, καθώς πιάστηκαν στην περιοχή Vila-seca με ποσότητα κοκαΐνης.

Όλα ξεκίνησαν όταν πράκτορες του σώματος της αστυνομίας του Σαλού συνέλαβαν τον έναν εκ των δύο υπόπτων με 2,5 γραμμάρια κοκαΐνης και μετρητά στην κατοχή του. Στη συνέχεια τού απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών.

Η έρευνα συνεχίστηκε και έτσι εντοπίστηκε ένα διαμέρισμα στο οποίο γινόταν η πώληση των ναρκωτικών, το οποίο και διατηρούσαν δύο άτομα που είχαν ήδη απασχολήσει τις αρχές για σχετικά αδικήματα.

Οι Mossos εγκατέστησαν συστήματα παρακολούθησης στο σπίτι για να μπορούν να γνωρίζουν τις κινήσεις των δύο ανδρών, καθώς και όσων έμπαιναν σε αυτό. Κι ενώ οι δύο άντρες προσπάθησαν να αποφύγουν να εντοπιστούν και να συλληφθούν, η αστυνομία κατάφερε να βρει δεκάδες δόσεις κοκαΐνης και μικροποσότητα χασίς μέσω των αγοραστών αυτών των ουσιών.

Στην υπηρεσία της διακίνησης μπήκε κι ένα αυτοκίνητο, κι εκεί είναι το περίεργο, καθώς οι δύο άντρες φύλαγαν τις ουσίες στο εσωτερικό από τις χειρολαβές πάνω από τα παράθυρα

Εκεί βρέθηκαν 300 γραμμάρια κοκαΐνης, 200 γραμμάρια χασίς, καθώς και 765 ευρώ σε μετρητά. 

Σύμφωνα με τις αρχές, η αξία όλων των ευρημάτων υπολογίζεται σε 20.000 ευρώ.