Διακοσαρίζοντας στην Autobahn με μια αρχοντική Mercedes ετών 47


ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ. Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ MERCEDES-BENZ 280E Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΚΑΝΜΕ ΑΝΕΣΗ, ΧΑΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.

  • 6/5/2020

Μια Mercedes-Benz 280E είναι ο νέος γητευτής του γερμανικού εθνικού δικτύου, της περίφημης Autobahn, όπου τα όρια ταχύτητας σπανίζουν δίνοντας την ευκαιρία σε ανθρώπους και μηχανές να δοκιμάσουν τις αντοχές τους.

Μέσα από την κάμερα του Top Speed Germany η κλασική Mercedes-Benz με τις σχεδόν πέντε δεκαετίες να βαραίνουν τους ώμους της  ζει μια δεύτερη νιότη, αποδεικνύοντας ότι δεν χρειάζονται  τα σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα για να ταξιδέψει κανείς με άνεση, χάρη και σχετική ασφάλεια.

Αρκεί ένα γεροδεμένο σασί και ένας πρόθυμος κινητήρας ώστε να κυνηγήσεις τις όποιες πιθανότητες διάκρισης ανάμεσα σε νεόκοπα sportscars και καυτά hatchbacks που απολαμβάνουν την εφήμερη δόξα της νιότης τους γνωρίζοντας πολύ καλά ότι στην επόμενη στροφή του Χρόνου θα βρεθούν στα αζήτητα των μικρών αγγελιών.

Κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί φυσικά με την εξακύλινδρη Mercedes-Benz 280E των 2,7 λίτρων, η οποία σαν έναν ακριβό κόκκινο κρασί έχει συμφιλιωθεί με τον χρόνο. Η απόδειξη βρίσκεται στο video που ακολουθεί, το οποίο για… ιστορικούς και όχι μόνο λόγους αξίζει να το παρακολουθήσετε.

Διαβάστε επίσης:

Aναβίωση του Fiat 127; Το θέλουμε τώρα!