Διαρροή για το επιβλητικό Audi A6 e-tron


Λίγες ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης, το Audi A6 e-tron Concept ήρθε στο φως της δημοσιότητας κλέβοντας τις εντυπώσεις με το επιβλητικό του ανάστημα.

  • 16/4/2021

Η ηλεκτρική αντεπίθεση των ευρωπαίων κατασκευαστών συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά των παγκόσμια πρώτη των Audi  Q4 e-tron καθώς και της Mercedes EQS, ένα ακόμα ηλεκτροκίνητο τετράτροχο έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ο λόγος για το πρωτότυπο Audi A6 e-tron, οι πρώτες φωτογραφίες του οποίου διέρρευσαν στον μαγικό κόσμο του Διαδικτύου αποκαλύπτοντας την επιβλητική σιλουέτα του.

Η πρεμιέρα της ηλεκτροκίνητης μπερλίνας της Audi ήταν προγραμματισμένη για την προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάης, ωστόσο, όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές σε αυτές τις περιπτώσεις, οι Γερμανοί δεν κατάφεραν να κρατήσουν κρυφά τα σχέδιά τους.

Το Audi A6 e-tron πρόκειται για ένα ηλεκτροκίνητο sedan με μήκος που θα αγγίζει τα πέντε μέτρα και προδιαγραφές ικανές να τοποθετήσουν απέναντι σε προτάσεις όπως το Tesla Model S.

H έκδοση παραγωγής του δεν αναμένεται να απέχει σημαντικά από το concept που μπορείτε να δείτε στις οθόνες, κάτι που συνέβη και στην περίπτωση του Audi GT e-tron. Η αναφορά στο alter ego της Taycan δεν είναι τυχαία, καθώς οι κορυφαίες εκδόσεις του Α6 e-tron θα δανείζονται αρκετά στοιχεία από αυτό.

Περισσότερα στοιχεία σχετικά με το Audi A6 e-tron Concept αναμένεται να γίνουν γνωστές τις προσεχείς ημέρες πλησιάζοντας στην παγκόσμια πρεμιέρα του στη μακρινή Κίνα.