Διέρρευσαν φωτογραφίες της έκτης γενιάς του Honda CR-V


Φωτογραφίες που διέρρευσαν από την Κίνα παρουσιάζουν με μεγάλη λεπτομέρεια την έκτη γενιά του Honda CR-V.

  • 17/5/2022

Το νέο Honda CR-V του 2023 αποκαλύφθηκε πριν την επίσημη παρουσίασή του αργότερα μέσα στη χρονιά, χάρη στο Υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Κίνας και τις φωτογραφίες που διέρρευσαν.

Αφορούν το πρωτότυπο που κατασκευάστηκε για τα μοντέλα της αγοράς της Βορείου Αμερικής, αν και αναμένεται ίδιες προδιαγραφές και χαρακτηριστικά να φέρουν τα CR-V και για τον υπόλοιπο κόσμο. 

Οι περισσότερες αλλαγές σε σχέση με την τρέχουσα γενιά βρίσκονται στο εμπρός μέρος, με το καπό να έχει μακρύνει αισθητά, τα φώτα LED να έχουν λεπτύνει, σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη γρίλια και τον πιο απλό σχεδιασμό στον προφυλακτήρα.

Στο πίσω μέρος, το νέο CR-V διατηρεί τα φώτα σε σχήμα 'L', με το σημείο για την πινακίδα να βρίσκεται πλέον πιο ψηλά.

Ο λόγος που βρίσκονται εκεί στις εν λόγω φωτογραφίες είναι γιατί στην κινεζική αγορά το νέο CR-V θα διατεθεί με κινητήρας 1,5 L με turbo κι απόδοση 190 ίππων. 

Θα υπάρχουν, όμως, κι εκδόσεις e:HEV, με μία εξ αυτών να συνδυάζει κινητήρα 2 λίτρων με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, και αυτή θα είναι που θα έρθει στα μέρη μας στην Ευρώπη.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις διαστάσεις, τα στοιχεία από την Κίνα δείχνουν πως το νέο CR-V θα έχει μήκος 4.703 mm, πλάτος 1.866 mm και ύψος 1.680 mm ή 1.690 mm, ανάλογα την έκδοση, με το μεταξόνιο να αυξάνεται κατά 41 mm στα 2.701 mm.