Δωρεάν μετακινήσεις σήμερα με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ


Ο ΟΑΣΘ ανοίγει τις πόρτες των λεωφορείων του και επιτρέπει στους Θεσσαλονικείς τη δωρεάν μετακίνηση. Δείτε τις ώρες και τις γραμμές.

  • ΦΩΤΟ: ΟΑΣΘ/ YOUTUBE
  • 22/9/2022

Ο ΟΑΣΘ συμμετέχει ενεργά στη φετινή “Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας” που συνιστά από το 2002 μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με τη βιώσιμη αστική κινητικότητα.

Φέτος, το θέμα της εκστρατείας της είναι «Καλύτερες συνδέσεις» (Better Connections), με σύνθημα «Συνδυάζω – Μετακινούμαι» (Mix & Move!) και σε αυτό το πλαίσιο ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης έχει προχωρήσει σε μια σειρά δράσεων, οι οποίες κορυφώνονται με τη δωρεάν μετακίνηση των πολιτών με τα λεωφορεία του, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 16.00 το απόγευμα και μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Σημειώνεται ότι από τη δωρεάν μετακίνηση εξαιρούνται οι λεωφορειακές γραμμές του Αεροδρομίου Χ1 και Ν1.

Την ίδια ημέρα, από τις 10 το πρωί και μέχρι τις 4.30 το απόγευμα, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα για δωρεάν περιήγηση με τη γραμμή ειδικού ενδιαφέροντος, την «Πολιτιστική γραμμή» Νο 50, για τη γνωριμία με την ιστορία και τα μνημεία της Θεσσαλονίκης.

Τέλος, ο ΟΑΣΘ γνωστοποίησε ότι διέθεσε στον Δήμο Θεσσαλονίκης 1.000 προτυπωμένα εισιτήρια μίας μετακίνησης, μειωμένης τιμής, για να μοιραστούν στο πλαίσιο σχετικής εκδήλωσης.