Δύο συγκολλημένα Lada μας κάνουν ένα «διπλό» Lada!


Τι θα συμβεί όταν ενώσεις δύο μοντέλα Lada; Θα έχεις δημιουργήσει ένα, αλλά σημαντικά φαρδύτερο Lada, σαν το εικονιζόμενο αυτοκίνητο για ατελείωτα παιχνίδια. 

  • 10/5/2021

Συνήθως οι «τολμηροί» τύποι που αποφασίζουν να φαρδύνουν ενίοτε ένα αυτοκίνητο χρησιμοποιούν άλλες μεθόδους. Όμως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι από το Garage54, βεβαίως βεβαίως, βρήκαν έναν  πιο ευφάνταστο τρόπο για να μας εκπλήξουν όλους. Πήραν δύο Lada και τα ένωσαν μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα φαρδύτερο αυτοκίνητο.

Το σχέδιο μπορεί να μοιάζει σχετικά απλό αλλά δεν είναι και τόσο, διότι εκτός της ενδυνάμωσης του πλαισίου, έπρεπε να βρεθεί λύση για το τιμόνι, αλλά και την ανάρτηση.

Το αποτέλεσμα του «διπλού» Lada, μετά από μερικές βόλτες φαίνεται πως αρχικά λειτουργεί καλά, καθώς διατηρήθηκαν τόσο οι δύο κινητήρες όσο και τα κιβώτια ταχυτήτων. Και μάλιστα όταν ο ένας οδηγός επέλεξε την πρώτη ταχύτητα στο σασμάν και ο άλλος την όπισθεν, είχαμε τον τέλειο κύκλο.

Μετά τις πρώτες δοκιμές, οι δημιουργοί του εγχειρήματος αυτού επέστρεψαν στο εργαστήριό τους για μερικές βελτιώσεις. Αφού το έβαψαν και πρόσθεσαν κάποια επιμέρους τμήματα στη λαμαρίνα, το μετέφεραν σε άλλο χώρο για επίδειξη.

Παρά το βάρος του «διπλού» Lada, είχε την ικανότητα να πραγματοποιήσει αρκετά ακροβατικά χωρίς να κοπεί σε δύο κομμάτια με το καλημέρα. Παρόλα αυτά, όταν επιβιβάστηκαν τέσσερις επιβάτες ο ένας αριστερός τροχός τελικά παρέδωσε πνεύμα. Ακόμα και μετά την επιδιόρθωσή του, μέχρι το τέλος της ημέρας, ο ένας από τους δύο κινητήρες δεν γλίτωσε την υπερθέμανση.