Δυσαρεστημένος πελάτης Mercedes ρίχνει AMG G63 από ελικόπτερο (Video)


Έναν ξεχωριστό τρόπο για να εκδηλώσει τη δυσαρέσκειά του προς της Mercedes επέλεξε ένας Ρώσος ιδιοκτήτης μιας AMG G63 ρίχνοντας το πανίσχυρο offroader από ελικόπτερο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 22/12/2019

Έχετε σκεφτεί ποτέ ποιος θα ήταν ο ιδανικός ή αν προτιμάτε ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας απέναντι στον κατασκευαστή του μονάκριβου αυτοκίνητού σας; Αν όχι τότε το video που ακολουθεί ίσως θα δώσει μερικές πρωτότυπες ιδέες.

Πρωταγωνιστής ένας Ρώσος ιδιοκτήτης μιας Mercedes-AMG G63, o οποίος τυγχάνει να είναι vlogger με ειδίκευση στις φάρσες, ο οποίος επέλεξε για μια ακόμα φορά να πρωτοτυπήσει και να μην αρκεστεί στην αποστολή πύρινων επιστολών προς τη γερμανική φίρμα, ανεβάζοντας τον πήχη της δυσαρέσκειας πολύ ψηλά.

Για την ακρίβεια πάρα πολύ ψηλά, μιας και χρειάστηκε να επιστρατεύσει ένα ελικόπτερο όχι για να ταξιδέψει έως τη Στουτγάρδη με σκοπό να λύσει κατ ιδίαν τις διαφορές του με τους καλοπληρωμένους white collars υπαλλήλους της Mercedes αλλά για να ανεβάσει στα 1.000 πόδια από τη στάθμη της θάλασσας το πανίσχυρο offroader.

Τη συνέχεια μπορείτε να φανταστείτε. Μετά από μια σύντομη πτήση, η AMG G63 προσγειώθηκε κάπως… άτσαλα στην σκληρή πραγματικότητα, έχοντας χάσει κατά κράτος τη μάχη με τη βαρύτητα.

Η πανάκριβη Mercedes-AMG μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών και ο Ρώσος vlogger πρόσθεσε μερικά εκατομμύρια views στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα.

Αντίδραση από την γερμανική φίρμα δεν υπήρξε, η ρωσικές αρχές παρόλα αυτά πρόκειται να διερευνήσουν το γεγονός για τους προφανείς λόγους. Η συνέχεια επί της οθόνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

VIDEO: Burn οut από Ρώσο ημίθεο πάνω σε πλατφόρμα μεταφοράς