e-Golf McDrive Edition για τους φίλους του fast food


Το αναψυκτικό είναι δροσερό στο ποτήρι, ένα μικρό τραπέζι περιμένει με το hamburger και τις πατάτες, που ήδη έχουν ζεσταθεί στο ντουλαπάκι του συνοδηγού. Η VW και τα McDonald’s δείχνουν ένα e-Golf, που έχει υποστεί τις σχετικές μετατροπές.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ, ΦΩΤ.: VOLKSWAGEN
  • 28/11/2018

Ο εισαγωγέας VW στην Ολλανδία, μαζί με την αλυσίδα εστιατορίων fast food της McDonald, παρουσίασαν το VW e-Golf McDrive Edition.

Το ηλεκτροκίνητο μικρομεσαίο αυτοκίνητο είναι το «πρώτο και μοναδικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο στον κόσμο για την απόλυτη εμπειρία McDrive.» Το McDrive είναι το όνομα του «διακόπτη αυτοκινήτου» στα εστιατόρια, όπου μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από την παραγγελία έως τη διανομή τροφίμων και ποτών, παραμένοντας μέσα στο όχημα.

Το e-Golf για όσους τρώνε μέσα στο αυτοκίνητο

Το σκούρο πράσινο VW e-Golf με τις κίτρινες λωρίδες, με αισθητήρες στάθμευσης και κάμερες για ελιγμούς σε ένα μικρό χώρο (και κατά συνέπεια στην προσέγγιση του ταμείου παραγγελιών και του χώρου στάθμευσης του εστιατορίου), κλιματιζόμενες θέσεις για ποτηράκια και ένα τραπέζι “click-to-install” στο εσωτερικό για τις απαιτήσεις όσων αρέσκονται να τρώνε στο αυτοκίνητο.

Έτσι, ενώ έχετε παραγγείλει hamburger, πατάτες και αναψυκτικό, μπορείτε να φορτίσετε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο στο σταθμό φόρτισης στο χώρο στάθμευσης του εστιατορίου, έτσι ώστε οι άνθρωποι και μηχανήματα να συνεχίσουν το ταξίδι, όντας ήδη γεμάτοι… ενέργεια.

Όλα αυτά ακούγονται σαν ένα αστείο; Αν και το μήνυμα δε δημοσιεύθηκε την 1η Απριλίου, δεν είναι! Ωστόσο, δε θα μπορεί κάποιος να αγοράσει το VW e-Golf McDrive Edition. Ούτε ως πρόσθετο προϊόν στο Happy Meal.

Το μοναδικό κομμάτι θα δημοπρατηθεί και τα έσοδα από τη δράση θα καταλήξουν σε ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα της McDonald στην Ολλανδία, το οποίο φροντίζει τα παιδιά και τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Για τη Volkswagen, το διαφημιστικό αποτέλεσμα των πεινασμένων πελατών θα ξεπεράσει σημαντικά την αξία του VW e-Golf.