Εγκλεισμός και simulators: Παιχνίδια PC με έκπτωση έως 75%


Είτε είσαστε gamer, είτε παίζατε παλιά, υπάρχει κάτι που μπορεί να σας συγκινήσει. Λόγω εγκλεισμού, το steam προσφέρει μία σειρά τίτλων παιχνιδιών με σοβαρές εκπτώσεις, ώστε να κρατήσει τον κόσμο στο σπίτι.

  • 26/3/2020

Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω. Ποιος δεν έχει αφιερώσει έστω και ένα απόγευμα, στην εφηβεία του ή ακόμα και σήμερα, για να παίξει κάποιο παιχνίδι με αυτοκίνητα στον υπολογιστή; Εξομοιωτές όπως το Colin McRae Rally, το Forza Motorsport και το Need for Speed πιθανά άφησαν αρκετές αναμνήσεις σε μια μεγάλη μερίδα του αντρικού -και όχι μόνο – πληθυσμού. Τώρα, εν μέσω Κορωνοϊού, είπαμε να κάνουμε μία αναζήτηση για να δούμε τι υπάρχει, που να μπορεί να μας κρατάει παρέα τις δύσκολες τούτες ώρες.

Για όσους δεν γνωρίζετε, τα τελευταία χρόνια υπάρχει το Steam. Σκεφτείτε το ως ένα τεράστιο διαδικτυακό μαγαζί, που πουλάει παιχνίδια online. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία απλή εγγραφή χρήστη και τα πάντα βρίσκονται εκεί, διαθέσιμα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Το καλό, επίσης, που έχει το συγκεκριμένο site είναι ότι κατά καιρούς κάνει σοβαρές προσφορές, ακόμα και σε παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα και άρα έχουν μεγάλη ζήτηση.

Στην προκειμένη περίπτωση, ψάξαμε και βρήκαμε μερικούς τίτλους που πιθανά θα σας κάνουν κλικ για να ασχοληθείτε. Αρχικά ξεκινάμε με το DiRT 4, για όσους αρέσκονται στα rally. Ο εξομοιωτής αυτός κυκλοφόρησε το 2017 και προσφέρεται με έκπτωση 70%, 7,49 ευρώ, έναντι 24,99. 60% έκπτωση θα βρείτε και στο DiRT Rally 2.0 του 2019, το οποίο διατίθεται με 13,99, αντί 34,99 ευρώ.

Για τους λάτρεις της Formula 1, το F1 του 2019 έχει έκπτωση επίσης 70%, με 16,49 ευρώ, έναντι 54,99 που είναι η αρχική του τιμή (φτηνό χιούμορ αλλά έτσι όπως πάμε δεν ξέρουμε αν θα βγει F1 για το 2020…). Ένας ακόμα μεγάλος τίτλος είναι αυτός του Grand Theft Auto V, που αυτές τις μέρες το βρίσκουμε με 14,99 ευρώ, αντί των 29,99 που κοστίζει κανονικά. Όσο για τη μεγαλύτερη έκπτωση, της τάξης του 75%, την έχει το The Crew 2, που από τα 59,99 ευρώ έχει πέσει επίσης στα 14,99 ευρώ. Εάν κάτι από αυτά σας τραβάει το ενδιαφέρον, τολμήστε το. Το κόστος είναι χαμηλό, ενώ οι ώρες χαράς που θα σας προσφέρουν δύσκολα μπορούν να υπολογιστούν.