Εικόνες από το ψηφιακό εσωτερικό του νέου KIA Sorento


Η KIA έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα από το εσωτερικό του νέου KIA Sorento αποκαλύπτοντας έναν θαυμαστό ψηφιακό κόσμο.

  • 11/2/2020

Λίγες ημέρες πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου KIA Sorento, η κορεατική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του επιβλητικού σε διαστάσεις και προδιαγραφές SUV.

Η πρώτη ματιά στον θάλαμο επιβατών του νέου KIA Sorento αποκαλύπτει έναν ψηφιακό κόσμο, ο οποίος απαρτίζει από δύο έγχρωμες οθόνες υψηλής ανάλυσης, με την πρώτη να φιλοξενεί τις ενδείξεις του πίνακα οργάνων και τη δεύτερη να υποστηρίζει τις εφαρμογές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Οι παραδοσιακοί διακόπτες που εντοπίζονται στην κεντρική κονσόλα αφορούν κατά κύριο λόγο τον χειρισμό του κλιματισμού, ενώ εντύπωση προκαλούν και οι μεγάλοι σε μέγεθος αεραγωγοί.

Ένα ακόμα στοιχείο που οφείλει κανείς να παρατηρήσει είναι ότι απουσιάζει ο παραδοσιακός επιλογέας ταχυτήτων, καθώς στις εκδόσεις που θα εξοπλίζονται με αυτόματο κιβώτιο τη θέση του έχει πάρει ένας περιστροφικός διακόπτης.

Ένα αντίστοιχο φιλοσοφίας χειριστήριο θα δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να επιλέξει το επιθυμητό πρόγραμμα οδήγησης ή το πρόγραμμα λειτουργίας του συστήματος τετρακίνησης όπου αυτή διατίθεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βασική έκδοση του KIA Sorento θα προσφέρεται με έναν υβριδικό σύνολο το οποίο θα έχει αφετηρία έναν κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρου, γεγονός που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο παρουσίας του αυτοκινήτου και στην ελληνική αγορά.