Έκδοση Monte Carlo για το Skoda Kamiq


Ένα δυναμικότερο προφίλ αποκτά το Skoda Kamiq χάρη στα στοιχεία εξοπλισμού που περιλαμβάνονται στις εκδόσεις Monte Carlo.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 5/9/2019

Έξι μήνες μετά την πρώτη εμφάνισή του επί ευρωπαϊκού εδάφους, το Skoda Kamiq επιστρέφει στις εκθεσιακές σάλες με αφορμή την έκδοση Monte Carlo και εκείνα τα στοιχεία εξοπλισμού που του εξασφαλίζουν έναν δυναμικότερο προφίλ.

Το νέο crossover της τσεχικής αυτοκινητοβιομηχανίας συνεχίζει μια παράδοση που κρατά από την εποχή του Yeti, ενισχύοντας τα δυναμικά του χαρακτηριστικά με μία έκδοση που παραπέμπει ευθέως στον θρυλικό αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι.

Στην περίπτωση του Skoda Kamiq Monte Carlo, ξεχωρίζουν οι ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών (προαιρετικά 18 ιντσών), ο μαύρος διαχύτης του πίσω προφυλακτήρα, το φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και το χαρακτηριστικό λογότυπο της έκδοσης.

Αντιστοίχως, στο εσωτερικό τη διαφορά κάνουν το δέρμα σε τιμόνι, επιλογέα ταχυτήτων και λαβή χειρόφρενου, τα σπορ καθίσματα, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και οι διακοσμητικές επιφάνειες του ταμπλό.

Η διάθεση της έκδοσης Monte Carlo θα ξεκινήσει στα τέλη του έτους και θα προσφέρεται με όλους τους κινητήρες της γκάμας του πολλά υποσχόμενου crossover.