Ένα ακόμη teaser για το VW T-Cross (video)


Στο νέο teaser-video η γερμανική εταιρία μας δείχνει μερικώς το πίσω τμήμα του επερχόμενου και μικρότερου SUV της.

  • 23/10/2018

Προφανώς και τα συνεχόμενα teaser αρχίζουν από ένα σημείο και μετά να κουράζουν, αλλά όπως και να το κάνουμε υπάρχει και ένα ενδιαφέρον. Εδώ βλέπουμε αρχικά το εσωτερικό του αυτοκινήτου που έχει αποκαλυφθεί σε προηγούμενα teaser και στη συνέχεια τα πίσω φωτιστικά σώματα με το νεανικό μοτίβο που δημιουργούν οι φωτεινές LED μπάρες. Η κάμερα γυρνάει και μας δείχνει και ένα πλάνο από το μπροστινό φανάρι όπου μας παραπέμπει σχεδιαστικά στο μεγαλύτερο T-Roc.

Πάντως, αυτό είναι το τελευταίο teaser αφού στις 25 του μήνα θα ακολουθήσει η παγκόσμια πρεμιέρα του T-Cross. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα το νέο SUV της VW θα μπορεί να εφοδιαστεί και αυτό με τον πλήρως ηλεκτρονικό πίνακα της VW ενώ η σχεδίαση (απ' όσο μπορούμε να δούμε) θα διατηρεί το γνώριμο περιβάλλον της εταιρίας. Όπως βλέπουμε θα έχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης του τηλεφώνου ενώ και το σύστημα infotainment θα είναι φτιαγμένο σε συνεργασία με την Beats Audio, κάτι που εγγυάται κορυφαία ποιότητα ήχου.

Το T-Cross θα μπορούσε να πει κανείς πως θα είναι η SUV εκδοχή του Polο, καθώς και εδώ τη βάση είναι η πλατφόρμα MQB Α0, ενώ από πλευράς διαστάσεων θα είναι μεγαλύτερο κατά 147 mm από το μήκους 4,053 m supermini. Αυτό στη πράξη σημαίνει, πέρα από τα άλλα, πως θα έχει πιο άνετους χώρους από το Polo, ενώ ενδεικτικό είναι πως το πορτμπαγκάζ του θα μπορεί να είναι μέχρι και 69 lt μεγαλύτερο φτάνοντας συνολικά τα 385 lt (θα υπάρχει και η δυνατότητα της μετακίνησης των πίσω καθισμάτων μπρος- πίσω).

Στην Ευρώπη το μικρότερο SUV της VW θα είναι διαθέσιμο με τους δύο TSI των 1.000 και 1.500 cc, καθώς και με το diesel των 1.600 cc της μάρκας, ενώ σε κάθε περίπτωση κινητήριοι τροχοί θα είναι οι εμπρός. Οι πωλήσεις του T-Cross αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2019, ενώ η VW λέει πως θα είναι το μοντέλο της με τις μεγαλύτερες δυνατότητες εξατομίκευσης.