Πολλοί petrolheads «πέφτουν» πάνω σε ελαστικά της Forumla 1 και τα μετατρέπουν σε διάφορα πρωτότυπα διακοσμητικά σπιτιού, όπως για παράδειγμα τραπεζάκια, κούνιες, ή ακόμα και τα χρησιμοποιούν αυτούσια ως μέρος της διακόσμησης.
Αυτή τη φορά, η ομάδα του καναλιού The Q στο YouTube μετέτρεψε ένα μεσαίο ελαστικό Pirelli της Formula 1 σε... skateboard. Στην ουσία του πρόκειται για ένα hoverboard, το οποίο φέρει έναν ηλεκτροκινητήρα και αισθητήρες στις βάσεις για τα πόδια, προκειμένου να μπορεί ο χρήστης να κάνει κινήσεις εμπρός και πίσω.
Ο άξονας και η πλατφόρμα του είναι ειδικά τροποποιημένα έτσι, ώστε να χωράει κανονικά το ελαστικό ανάμεσα στις δύο βάσεις, αλλά και για να δίνει την αίσθηση ότι ο χρήστης αιωρείται.
Όσο για τους χρωματισμούς οι άνθρωποι του The Q έχουν επιλέξει το κόκκινο χρώμα για τον σκελετό του πειραματικού μονοκύκλου, ενώ και αυτοκόλλητα χορηγών, που θυμίζουν αυτούς της Ferrari, έχουν τοποθετηθεί.
Φαίνεται ότι το άκρως ιδιαίτερο hoverboard απαιτεί αρκετή προσπάθεια για τη χρήση του, και η ταχύτητα που προσφέρει, σίγουρα δε μοιάζει με αυτή μιας Ferrari, παρόλο που η εμφανισή του τη θυμίζει, όμως δεν υπάρχει καλύτερο, και πιο ταιριαστό είδος μεταφορικού μέσου για να κινηθεί κανείς μέσα στο paddock κάποιου Grand Prix της F1.
Περισσότερα στο σχετικό βίντεο:




ΔΗΜΟΦΙΛΗ