Ένα πανέμορφο Datsun Pickup 620 του 1973 πωλείται μαζί με μια Yamaha CT3 Enduro! (photos)


Από την επιγραφή «the Night Stalker» στον εμπρός προφυλακτήρα μέχρι το εντυπωσιακό εσωτερικό, το Datsun 620 είναι από τα πιο όμορφα που έχετε δει.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: BRING A TRAILER
  • 19/9/2023

Ένα Datsun 620 Pickup και μια Yamaha CT3 Enduro 175, αμφότερα του 1973, μπορούν να γίνουν δικά σας, καθώς αποτελούν τα δύο μέρη της ίδιας αγγελίας στο Bring a Trailer. Βαμμένα σε πορτοκαλί χρωματισμούς, πρόκειται για έναν vintage συνδυασμό που θα κοσμεί τη συλλογή οποιουδήποτε αγοραστή.

Το εξωτερικό του Datsun 620 pickup του 1973 έχει διακοσμηθεί με γραφικά που προσφέρουν έναν πιο ρετρό χαρακτήρα, όπως για παράδειγμα η επιγραφή 'the Night Stalker'. Φέρει έναν τετρακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 1,7 L που αποτελεί «μίξη» των Datsun L16 και L18, και διπλά καρμπυρατέρ Hitachi.

Η ισχύς του ανέρχεται στα 133 PS, που είναι αρκετή, αν αναλογιστούμε την ηλικία και τη φύση του. Ο κινητήρας συνοδεύεται από ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με 3 σχέσεις, ενώ και στο εσωτερικό του έχουν γίνει πολλές «επεμβάσεις» που το κάνουν ακόμα πιο μοναδικό.

Όσο για τη μοτοσυκλέτα, πρόκειται για μια Yamaha CT3 Enduro 175, η οποία «γεννήθηκε» την ίδια χρονιά με το Datsun. Προορίζεται για χρήση αποκλειστικά εκτός δρόμου, όμως δυστυχώς δε λειτουργεί. Η επισκευή του κινητήρα της συγκεκριμένης είναι ιδιαίτερα δύσκολη, εξαιτίας της περιπλοκότητάς του.

Αυτή τη στιγμή, η μεγαλύτερη προσφορά για το συγκεκριμένο δίδυμο ανέρχεται στα 12.000 δολάρια κι η δημοπρασία ολοκληρώνεται στις 21 Σεπτεμβρίου.