Ένα sci fi γκαράζ, από άλλο πλανήτη! (βίντεο)


Για κάποιον που η συλλογή των αυτοκινήτων του ξεπερνάει εύκολα τα 30 εκατομμύρια, έχει κάθε λόγο να δώσει κάτι παραπάνω ώστε να δημιουργήσει τον κατάλληλο χώρο φύλαξης.

  • 19/1/2021

Εάν τώρα του αρέσουν και οι ταινίες τύπου Star Wars, εμείς δεν πρόκειται να πούμε κάτι… Ο λόγος για τον Manny Khoshbin, έναν τύπο που δείχνει να ζει το Αμερικάνικο όνειρο, όσο πιο καλά μπορεί. Αφού τα κατάφερε καλά στα επαγγελματικά του, αποφάσισε να αποκτήσει μία μικρή γκάμα από McLaren, Pagani, Bugatti και γενικότερα τέτοιου τύπου οχήματα. Και μετά από αυτό, να σχεδιάσει το κατάλληλο γκαράζ για να τα στεγάσει.

Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία ενός διαστημοπλοίου. Η, τέλος πάντων, ενός χώρου που θα μπορούσε εύκολα να χρησιμοποιηθεί σαν σκηνικό sci fi ταινίας με θέμα το διάστημα. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση αυτός φιλοξενεί μερικά από τα πιο εξωτικά και γρήγορα αυτοκίνητα του δικού μας πλανήτη. Όλο αυτό ίσως να λίγο υπερβολικό για τα γούστα μας, δεν θα μπούμε ωστόσο στη λογική να το κρίνουμε. Ο τύπος έκανε αυτό που του άρεσε. Πατήστε το play για πάρετε μία γεύση και οι ίδιοι.