Ένα τιμόνι μονοθεσίου Formula 1 για το σαλόνι σου (Video)


Μεγαλύτερη απόλαυση και πιο έντονη γεύση από Formula 1 στους χρήστες εξομοιωτών, προσφέρει η ρέπλικα του κανονικού τιμονιού που είχε η Ferrari στο περσινό πρωτάθλημα.

  • 21/4/2021

Η Thrustmaster αποκάλυψε τη ρέπλικα του τιμονιού της Ferrari από τη Formula 1 του 2020, το οποίο θα παραχθεί αρχικά σε περιορισμένο αριθμό κομματιών.

Όλοι όσοι ασχολούνται με τους εξομοιωτές παιχνιδιών, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν με μεγαλύτερη αληθοφάνεια το παιχνίδι τους, με το ίδιο τιμόνι που χρησιμοποιούσαν στο περσινό πρωτάθλημα ο Charles Leclerc και ο Sebastian Vettel.

Το πιστό αντίγραφο του τιμονιού της Ferrari SF1000 Edtiton έχει πλάκα από ανθρακόνημα σε ποσοστό 100%, λαστιχιένιες λαβές και περισσότερα από 20 κουμπιά και διακόπτες με μια οθόνη LCD 4,3 ιντσών.

Σε ζωντανή μετάδοση μέσω τηλεμετρίας, θα μπορεί να προβάλλει 69 διαφορετικές πληροφορίες, μεταξύ των οποίων τη θερμοκρασία των ελαστικών, την ποσότητα καυσίμου και το χρόνο του γύρου πίστας. H Thrustmaster το αποκαλεί «απλή ενσωμάτωση της οθόνης στο παιχνίδι» που αφορά τον υπολογιστή ή το Playstation 4 και 5.

Η ασύρματη σύνδεση μέσω τηλεμετρίας του τιμονιού, θα είναι διαθέσιμη και στους χρήστες του Xbox, χρησιμοποιώντας το Thrustmaster TM Connect Web platform.

Το τιμόνι έχει την απαιτούμενη άδεια και έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Ferrari. Αρχικά θα διατεθούν προς πώληση στην Ευρώπη 1.000 κομμάτια μόλις, με κόστος 349,99 ευρώ. Λίγο αργότερα θα διατεθεί στην αγορά της Ασίας και της Βόρειας Αμερικής.

Επίσης, έναντι 59,99 ευρώ θα διατίθεται και το σετ από paddles (T-Chrono) κατασκευασμένα αποκλειστικά από αλουμίνιο, με χρόνο αντίδρασης λιγότερο από 5 χιλιοστά του δευτερολέπτου.