Εορτασμοί για την Jeep με το Grand Cherokee 4xe 30th Anniversary


Η Jeep γιορτάζει τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του Grand Cherokee με το Grand Cherokee 4xe 30th Anniversary. 

  • 15/9/2022

Τρεις δεκαετίες Grand Cherokee, και η Jeep θέλει να τιμήσει αυτήν την επέτειο με μία ειδική έκδοση του Grand Cherokee 4xe που έχει ήδη στην κυκλοφορία.

Αισθητικά, το Grand Cherokee 4xe 30th Anniversary φέρει αρκετές μαύρες λεπτομέρειες, όπως είναι η γρίλια μπροστά και οι ζάντες 20 ιντσών, ενώ οι γάντζοι μπροστά έχουν αυτό το έντονο μπλε χρώμα που τους ξεχωρίζει στη μάσκα.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα logos που τονίζουν πως το εν λόγω μοντέλο τιμά τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου παραδείγματός του.

Εσωτερικά, η ειδική αυτή έκδοση φέρει μαύρο δέρμα στα καθίσματα, ασύρματη φόρτιση, ηχεία της Alpine, οθόνη infotainment 10,1 ιντσών, καθώς και υποστήριξη Apple CarPlay και Android Auto.

Σε επίπεδο επιδόσεων, τίποτα δεν αλλάζει σε σχέση με το κανονικό Grand Cherokee 4xe: διαθέτει τον ίδιο 2λίτρο, υπετροφοδοτούμενο, 4κύλινδρο κινητήρα που μαζί με το υβριδικό στοιχείο αποδίδει 380 PS και 637 Nm ροπής, ενώ η μπαταρία των 17 kWh προσφέρει αυτονομία 40 χιλιομέτρων

Η εν λόγω έκδοση αναμένεται να είναι ακριβότερη κατά 4.700 δολάρια από την βασική, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν στις αρχές του 2023.