Επετειακή έκδοση για το Audi TT


To Audi TT συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής και το γιορτάζει στις με μια επετειακή έκδοση περιορισμένης παραγωγής.

  • 30/1/2019

Με τη δημιουργία μιας επετειακής έκδοσης επέλεξε να γιορτάσει η Audi τα εικοστά γενέθλια του TT. Η περιορισμένης παραγωγής έκδοση γερμανικού sportscar θα προσφέρεται και στους δύο τύπους αμαξώματος (coupe και roadster), ενσωματώνοντας εξοπλιστικά χαρακτηριστικά τα οποία παραπέμπουν στο ΤΤS Roadster Concept του 1995.

Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει το χρώμα του αμαξώματος, οι δερμάτινες επενδύσεις, όπως άλλωστε και το χαρακτηριστικό μοτίβο που ακολουθούν οι ραφές παραπέμποντας σε μπάλα του baseball.

Τόσο στις επιφάνειες του αμαξώματος όσο και στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί οι απαραίτητες πλακέτες που πιστοποιούν τον επετειακό χαρακτήρα της έκδοσης, ενώ ενδεικτικός της “φροντίδας” που έχουν δεχθεί τα συγκεκριμένα Audi TT είναι και ο εξοπλισμός.

Έτσι, λοιπόν, τα Audi TT 20 Anniversary προσφέρονται με τροχούς 19 ιντσών, πίσω φωτιστικά σώματα τεχνολογίας OLED καθώς και με απολήξεις εξάτμισης αποκλειστικής σχεδίασης.

Στα παραπάνω προσθέστε το ηχοσύστημα της Bang & Olufsen και το Audi phone box, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, ενισχύοντας παράλληλα το σήμα του κινητού.

Τέλος, για την κίνηση των επετειακών Audi TT έχει επιστρατευθεί ο δίλιτρος TFSI κινητήρας των 230 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων. Σε ό,τι αφορά στην τιμή των επετειακών εκδόσεων, στην αμερικανική αγορά το coupe αμάξωμα ξεκινά από τα 52.900 δολάρια και το roadster από τα 56.800 δολάρια.