Επίσημα το νέο Mitsubishi Outlander PHEV


Η Mitsubishi αποκαλύπτει και επίσημα το νέο plug-in hybrid SUV της, το νέο Outlander PHEV. Όλα όσα γνωρίζουμε έως τώρα.

  • 14/10/2021

Η Mitsubishi  αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο Outlander PHEV, το νέο «εξηλεκτρισμένο» της SUV λίγες ημέρες πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του, που θα γίνει στις 28 Οκτωβρίου.

Οι διαφορές στο αισθητικό κομμάτι από την συμβατική βενζινοκίνητη εκδοχή είναι ελάχιστες και μένει μόνο η έξτρα θύρα για την φόρτιση με ηλεκτρική ενέργεια και το λογότυπο plug-in hybrid EV να το διαφοροποιεί. Το χρώμα του αμαξώματος μπορεί να επιλεγεί από τις συνολικά 10 διαθέσιμες αποχρώσεις.

Το ίδιο συμβαίνει και στο εσωτερικό, όπου μόνο ο ψηφιακός πίνακας οργάνων είναι διαφορετικός και ενσωματώνει τις πληροφορίες για την υπολειπόμενη αυτονομία και την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας.

Οι τεχνικές προδιαγραφές του νέου Mitsubishi  Outlander PHEV δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί και αυτό θα γίνει πιθανότατα στην επίσημη παρουσίαση του μοντέλου. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε άξονα, οι οποίοι θα θα συνδράμουν στην βελτίωση των επιδόσεων αλλά και στη βέλτιστη κατανομή της ροπής μεταξύ των εμπρός και πίσω τροχών. Το παρόν θα δώσει και μια αναβαθμισμένη εκδοχή του συστήματος τετρακίνησης της εταιρείας S-AWC (Super-All Wheel Control).

Το νέο Outlander PΗΕV θα λανσαριστεί στην Ιαπωνία στο τέλος του 2021 και στις ΗΠΑ στο δεύτερο μισό του 2022.