Έρχεται ένας θρύλος της αυτοκίνησης από τη LEGO


Το θρυλικό Nissan GT-R R34 του χαρακτήρα της ταινίας 2 Fast 2 Furious Brian O'Conner μπορεί να γίνει δικό σας χάρη στη LEGO.

  • ΦΩΤΟ: LEGO
  • 7/12/2022

Η σειρά LEGO Speed Champions δίνει την ευκαιρία σε κάθε φίλο της αυτοκίνησης να κατασκευάσει και να έχει ως έκθεμα τα αγαπημένα του αυτοκίνητα σε μινιατούρες.

Το νεότερο πόνημα της δανέζικης εταιρείας είναι το Nissan GT-R R34 από τη δημοφιλή ταινία 2 Fast 2 Furious. Ασφαλώς, το όχημα ανήκε στον Brian O'Conner, τον χαρακτήρα που ενσάρκωνε ο αδικοχαμένος Paul Walker.

Αυτό θα είναι το δεύτερο σετ της LEGO με αυτοκίνητο από τη σειρά ταινιών Fast and Furious, καθώς είχε βγει παλαιότερα και το Dοdge Charger R/T του Dominic Toretto.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2023, και σύμφωνα με τη JB Spielwaren που έβγαλε πρώτη το νέο σετ, θα αποτελείται από 319κομμάτια, όσα και όλα τ' άλλα μοντέλα της σειράς.

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο στο γκρι-μπλε χρώμα που είχε και στην ταινία, ενώ έρχεται μαζί και με μία φιγούρα του Brian O'Connor που τοποθετείται στην θέση του οδηγού.

Η πιστότητα με το αυθεντικό μοντέλο είναι τεράστια, καθώς φέρει όλα τα aftermarket εξαρτήματα που είχε και στην ταινία το R34, ταξιδεύοντάς μας στην tuning σκηνή της δεκαετίας του 2000.