Ετοιμάζεται ντοκιμαντέρ για τη Mercedes-AMG One - Δείτε το τρέιλερ (video)


Ένα νέο ντοκιμαντέρ θα εξιστορεί την εξέλιξη της Mercedes-AMG One από την ιδέα μέχρι την υλοποίησή της και όλα τα προβλήματα που προέκυψαν.

  • ΦΩΤΟ: Cutting Edge Productions SL - YouTube
  • 12/10/2023

Η Mercedes-AMG One είναι ένα τρομερά περίπλοκο hypercar, το πιο πρόσφατο της γερμανικής μάρκας, που αντλεί έμπνευση και τεχνολογίες από την ενασχόλησή της με τη Formula 1.

Διαθέτει, δηλαδή, κινητήρα 1,6L V6 με turbo και ηλεκτροκινητήρα όπως και τα μονοθέσια της Mercedes, και πέρασε από 40 κύματα για να φτάσει τελικά στη διαδικασία της παραγωγής.

Ανακοινώθηκε το 2017, με την πρόθεση να μπει στην παραγωγή το 2019, αλλά μία σειρά από προβλήματα με την υιοθέτηση του κινητήριου συνόλου από το μονοθέσιο.

Όλη την πορεία από το σχεδιαστήριο στον δρόμο κατέγραψε μία ομάδα οπερατέρ και παραγωγών, με στόχο την κυκλοφορία ενός ντοκιμαντέρ από την Cutting Edge Productions.

Αυτό το ντοκιμαντέρ είναι πια έτοιμο, με τους Lewis Hamilton, David Coulthard, Susie Wolff αλλά και Victoria Swarowski (από την πλευρά του πελάτη) να μιλούν για τη διαδικασία κατασκευής και παράδοσης του hypercar.

Ακόμη, εμφανίζονται οι Mohammed Ben Sulayem (πρόεδρος της FIA), αλλά και ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Mat Watson, όντας ένας εκ των πρώτων που οδήγησαν το αυτοκίνητο έξω από το Affalterbach.

Δείτε το τρέιλερ: