Έτοιμο για δράση το νέο Subaru BRZ


Μαζί με ένα νέο teaser η ιαπωνική εταιρία ανακοινώνει πως το ντεμπούτο του νέου BRZ έχει προγραμματισθεί για τις 18 του μήνα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: SUBARU
  • 5/11/2020

Μέχρι τώρα έχουμε δει αρκετές scoop φωτογραφίες από το νέο BRZ που αναπόφευκτα θα διατηρήσει το κλασικό κουπέ σχήμα με ένα πιο εξελιγμένο σχεδιαστικά παρουσιαστικό. Η Subaru μας είχε δώσει ένα σχετικό teaser με τον μπροστινό τροχό και τώρα έρχεται με μια νέα φωτογραφία στην οποία φαίνεται ένα μέρος από το μπροστινό τμήμα.

Αυτό που βλέπουμε είναι ο προβολέας με το φωτεινό LED αποτύπωμα σε σχήμα C, με ένα σχήμα που δεν είναι τόσο επιθετικό όσο θα περίμενε κανείς, ενώ αναφορές κάνουν λόγο για ένα πιο δυναμικό πίσω μέρος.

Πάντως, τόσο από το εξέχων φτερό πάνω από το τροχό όσο και από την τονισμένη καμπύλη του καπό θα πρέπει να περιμένουμε ένα εξελιγμένο αισθητικά σύνολο που θα χορταίνει το μάτι, αλλά από το οποίο θα απουσιάζουν οι σχεδιαστικές ακρότητες.

Τώρα, το τι θα υπάρχει κάτω από το καπό πολλά ακούγονται με επικρατέστερο το σενάριο της τοποθέτησης ενός τετρακύλινδρου ατμοσφαιρικού boxer χωρητικότητας 2,4 lt που θα αποδίδει 220 PS και 240 Nm. Υπενθυμίζεται πως το απερχόμενο BRZ έχει έναν δίλιτρο 208 PS. Σχετικά με την μετάδοση θα υπάρχει τόσο μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων όσο και ένα αυτόματο νέας γενιάς.