Έτοιμο το νέο SUV της Hyundai


Η κορεατική εταιρία θα παρουσιάσει στις 17 του μήνα στη Νέα Υόρκη ένα νέο μικρό SUV που θα τοποθετείται κάτω από το Kona.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 9/4/2019

Εδώ βλέπετε τα πρώτα σκίτσα του Venue που σε μήκος θα βρίσκεται στα περίπου τέσσερα μέτρα. Από τα σκίτσα ξεχωρίζει η μεγάλη μάσκα με τους προβολείς να μας παραπέμπουν στο Kona, ενώ οι ράγες της οροφής ενισχύουν την εκτός δρόμου διάθεση. Το πίσω μέρος έχει πιο συγκρατημένη σχεδίαση αλλά φαίνεται να ολοκληρώνει με επιτυχία το ελκυστικό σύνολο του Venue.

Στο εσωτερικό επικρατεί η πρόσφατη άποψη της εταιρίας με μία «ελεύθερη» οθόνη αφής να βρίσκεται στο μέσο του ταμπλό και να πλαισιώνεται από τους αεραγωγούς. Χαμηλότερα υπάρχουν οι διακόπτες για το σύστημα κλιματισμού, ενώ γενικότερα το τα ταμπλό φαίνεται εργονομικό και ποιοτικό στα στάνταρ της Hyundai που παρουσιάζει το ένα μοντέλο καλύτερο από το άλλο.

Μία αξιοσημείωτη λεπτομέρεια είναι πως τα σκίτσα δείχνουν ένα τρίθυρο αμάξωμα, αλλά θεωρείται απίθανο το μοντέλο παραγωγής να είναι έτσι για πρακτικούς και εμπορικούς λόγους. Το Venue απευθύνεται κυρίως στην βορειοαμερικανική αγορά, δίχως να αποκλείεται η διάθεσή του και στην Ευρώπη από τη στιγμή που η Kia θα λανσάρει το XCeed (μία crossover εκδοχή του Ceed).