Έτοιμο το νέο Toyota Yaris Cross Adventure


Αν και το περιμένουν οι φίλοι της μάρκας, και όχι μόνον, η Toyota έσπευσε να εμπλουτίσει τη γκάμα του Yaris Cross με την περιπετειώdη και premium έκδοση Adventure. 

  • 29/3/2021

H εξοπλιστική έκδοση Adventure του  Yaris Cross με πιο στιβαρά εξωτερικά χαρακτηριστικά και καμπίνα επιβατών με εξατομικευμένα στοιχεία εξοπλισμού αποκαλύπτεται πριν από την κυκλοφορία πριν από την έναρξη πωλήσεων του ολοκαίνουργιου υβριδικού B-segment SUV της Toyota. 

Η έκδοση Adventure δίνει έμφαση στον περιπετειώδη, πέρα από την άσφαλτο, χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Η βασική διαφοροποίηση και έμφαση στην ανθεκτικότητα, υλοποιείται με προστατευτική ποδιά εμπρός και πίσω. Η έκδοση περιλαμβάνει επίσης ασημί ράγες οροφής στάνταρ και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών σε σκούρο γκρι φινίρισμα.

Στην καμπίνα, η αισθητική του Yaris Cross Adventure εκφράζεται με μαύρες λεπτομέρειες σε λάκα πιάνου και με τη μαύρη επένδυση. Τα δερμάτινα καθίσματα είναι επενδυμένα με επένδυση Adventure και υπάρχει διακοσμητική γραμμή στο μαλακό ταμπλό οργάνων και τα εσωτερικά των θυρών, φινιρισμένα στο χρώμα λανσαρίσματος Yaris Cross Warm Gold. Το δέρμα χρησιμοποιείται επίσης για το τιμόνι και το μοχλό αλλαγής ταχυτήτων.

Η έκδοση Adventure είναι επίσης εξοπλισμένη με ηλεκτρικό άνοιγμα θύρας πόρτμπαγκαζ, head-up display και διατίθεται σε συνδυασμούς χρώματος αμαξώματος Bitone ως στάνταρ.

Η περιορισμένη σειρά Premiere Edition θα είναι διαθέσιμη για τους πρώτους 12 μήνες των πωλήσεων και θα είναι ανοιχτή σε κρατήσεις πριν από την κυκλοφορία του στις αρχές Σεπτέμβρη.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.