Ετοιμοπόλεμα τα Nissan Navara της Ελληνικής Αστυνομίας


Στην ενίσχυση του στόλου της προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία προχωρώντας στην προμήθεια 53 Nissan Navara.

  • 17/3/2021

Τις υπηρεσίες του στην Ελληνική Πολιτεία θα προσφέρει το Nissan Navara μετά και την παράδοση 53 οχημάτων στις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

H άμεση ενίσχυση των δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας επετεύχθη με την προ μηνών υπογραφή σχετικής σύμβασης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με την ανάδοχο εταιρεία, Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Η συγκεκριμένη αγορά των περιπολικών NAVARA, συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας 2014-2020 και η προμήθεια προέκυψε μετά από δημόσιο διαγωνισμό ανοιχτής διαδικασίας και διεθνούς συμμετοχής.

Τα αστυνομικά περιπολικά ΝAVARA, έκδοσης Double Cab, διαθέτουν τετρακίνηση και εφοδιάζονται με τον κινητήρα 2.3 diesel, ισχύος 163PS.

Επιπλέον, έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα από τη Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τo Nissan Navara, είναι διαθέσιμο στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Nissan ανά την Ελλάδα, σε εκδόσεις King Cab, Double Cab, καθώς και στην πολυτελή έκδοση N-Guard και με δύο επιλογές ισχύος, 163PS και 190PS αντίστοιχα.