Έτσι θα έμοιαζε το Volkswagen Passat sedan αν έβγαινε ξανά στην παραγωγή (photos)


Η Volkswagen έριξε τους τίτλους τέλους στη sedan έκδοση του Passat, αλλά αν παρέμενε στην γκάμα, θα μπορούσε να έχει αυτή την ωραία εμφάνιση.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: KOLESA.RU
  • 24/10/2023

Δε θα το δείτε να κυκλοφορεί στους δρόμους, καθώς έδωσε τη θέση του στο αμιγώς ηλεκτρικό ID.7. Ωστόσο, αν η Volkswagen αποφάσιζε να διατηρήσει σε παραγωγή το Passat με αμάξωμα sedan, τότε είναι πολύ πιθανό να έμοιαζε όπως στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.

Εδώ και περίπου 2,5 χρόνια γνωρίζαμε ότι η 9η γενιά του δημοφιλούς μοντέλου της γερμανικής φίρμας θα κυκλοφορούσε μόνο σε έκδοση station wagon. Η αποκάλυψή της έγινε την τελευταία μέρα του περασμένου Αυγούστου, με άπλετους χώρους, χαρακτηριστικό γνώρισμα στο πέρασμα των ετών.

Για όσους παραμένουν πιστοί στη sedan σχεδίαση, η Volkswagen έχει τη λύση. Ωστόσο, αυτή είναι αμιγώς ηλεκτρική και ακούει στο όνομα ID.7, το «ηλεκτρικό Passat» με τους 286 PS και τα 700 km αυτονομίας και έχει ήδη τιμές στη χώρα μας.

Οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές του kolesa.ru, πάντως, φρόντισαν να κάνουν τη δική τους «άτυπη» πρόταση στους Γερμανούς. Εμπνεύστηκαν και σχεδίασαν τη sedan έκδοση του Passat, η οποία είναι πραγματικά πολύ όμορφη. Βασίζεται στους σχεδιαστικούς κανόνες των προηγούμενων γενιών του μοντέλου, ένας εκ των οποίων είναι το χαρακτηριστικό σχήμα που έχουν οι πίσω κολώνες.

Άλλα γνώριμα στοιχεία συναντά κανείς στο πίσω μέρος, με την τοποθέτηση της πινακίδας στον προφυλακτήρα, αλλά και το σχεδόν επίπεδο πορτμπαγκάζ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ρώσοι διατήρησαν τα ίδια φωτιστικά σώματα με το νέο station wagon «για λόγους οικονομίας» όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν!