Έχασε τη ζωή της η Jessi Combs


H JESSI COMBS, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΙΧΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ “ΤΑΧΥΤΕΡΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΟΧΟΥΣ”, ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 39 ΕΤΩΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΞΗΡΑ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 29/8/2019

Η Jessi Combs έτρεφε μεγάλη αγάπη για τα αυτοκίνητα και τους αγώνες με αυτά. Έγινε γνωστή παγκοσμίως ως παρουσιάστρια στις εκπομπές αυτοκινήτου «Xtreme 4x4», «Overhaulin», «Truck U» αλλά και σε αυτή των «Mythbusters». Η Combs άρχισε να ασχολείται με τον χώρο του αυτοκινήτου κατασκευάζοντας hot-rod οχήματα. To 2013 κέρδισε τον τίτλο της «ταχύτερης γυναίκας σε τέσσερις τροχούς», όταν σημείωσε ρεκόρ ταχύτητας στην ξηρά με το αεριωθούμενο όχημα «North American Eagle Supersonic Speed Challenger», σημειώνοντας 640,38 km/h.

Τον Οκτώβριο του 2018, επιχείρησε να το καταρρίψει αλλά δεν τα κατάφερε. Στην πρώτη προσπάθεια, η Combs κατέγραψε ταχύτητα 777,71 km/h. Όμως, αμέσως μετά, το όχημα παρουσίασε βλάβη και δεν έγινε η δεύτερη προσπάθεια που απαιτείται από τους κανονισμούς για να θεωρηθεί έγκυρο το ρεκόρ. Η Jessi Combs επιχείρησε να κάνει το ίδιο στην έρημο Alvord όμως σκοτώθηκε, καθώς το όχημα έχασε την ευθυβολία του και καταστράφηκε. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του δυστυχήματος. 

ΠΗΓΗ: ROAD AND TRACK.