Felino CB7R: O σκοτεινός ιππότης


Το Gotham City μόλις απέκτησε το δικό του supercar που δεν είναι άλλο από το ανθρακονημάτινο Felino CB7R των 700 ίππων.

  • 4/2/2020

Μια θέση στο παγκόσμιο αυτοκινητικό στερέωμα διεκδικεί η καναδικής προελεύσεως Felino, η οποία δραστηριοποιείται στην ούτως ή άλλως απαιτητική κατηγορία των υπεραυτοκινήτων.

Το τελευταίο δημιούργημά της ονομάζεται CB7R και θα μπορούσε να αποτελέσει το αυτοκίνητου του σκοτεινού σούπερ ήρωα που θα κληθεί για μία ακόμα φορά να σώσει το Gotham City από την αυτοκατατροφή.

Με ανθρακονημάτινες επιφάνειες αμαξώματος και τουλάχιστον δύο πανίσχυρες εκδόσεις που φιλοδοξούν να περάσουν στη γραμμή παραγωγής, αξίζει αν μη τι άλλο την προσοχή μας.

Είναι βλέπετε και ο απόκοσμος σχεδιασμός που το κάνει να ξεχωρίζει από τις αντίστοιχων προδιαγραφών προτάσεις που συναντά κανείς στην γκάμα ευρωπαίων κατασκευαστών δηλώνοντας ευθύς εξ αρχής την εξωτική καταγωγή του.

Στη βασική του έκδοση το Felino CB7R εφοδιάζεται με έναν V8 κινητήρα χωρητικότητας 6,2 λίτρων ο οποίος αποδίδει 525 ίππους και 660 Nm ροπής.

Αν πάλι η συγκεκριμένη διαμόρφωση κρίνεται από κάποιους ανεπαρκή, η Felino προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ενός επίσης οκτακύλινδρου συνόλου χωρητικότητας 7,0 λίτρων και απόδοσης 700 ίππων.

Σύμφωνα με τους Καναδούς, η συγκεκριμένη έκδοση επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα αξιοποιώντας μεταξύ άλλων και το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος, το οποίο δεν ξεπερνά τα 1.135 κιλά.

Τέλος, η τιμή του Felino CB7R κυμαίνεται μεταξύ 360.000 και 660.000 δολαρίων, εύρος που δικαιολογείται από τις δυνατότητες παραμετροποίησης των προδιαγραφών του, οι οποίες φτάνουν έως και την επιλογή του επιθυμητού κινητήρα.