Ferrari F40 & Porsche 959: Oι λευκοί ιππότες ενός σκοτεινού τούνελ


Μια συνάντηση κορυφής βγαλμένη μέσα από τα όνειρα κάθε φανατικού petrolhead δημιούργησε στον ψηφιακό του κόσμο ο ταλαντούχος Khyzyl Saleem.

  • ΠΗΓΗ: Khyzyl Saleem
  • 30/7/2020

Η τεχνολογία στις ημέρες μας προσφέρει αν μη τι άλλο την ευκαιρία να κάνουμε πολλά από τα όνειρά μας πραγματικότητα. Μας χαρίζει τη δυνατότητα να ταξιδεύουμε σε μια άλλη πραγματικότητα που κάποιοι συνηθίζουν να την αποκαλούν εικονική.

Σε αυτόν τον ψηφιακό κόσμο, λοιπόν, ο ταλαντούχος σχεδιαστής Khyzyl Saleem έκανε τα εφηβικά του όνειρα πραγματικότητα, οργανώνοντας τη συνάντηση δύο πραγματικών θρύλων της αυτοκίνησης.

Δύο λευκοί ιππότες σε ένα σκοτεινό τούνελ δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητοι, πόσο μάλλον όταν το απόλυτο λευκό ντύνει στην προκειμένη περίπτωση τις επιφάνειες της Ferrari F40 LM και της Porsche 959.

Βλέποντας τις εικόνες των δύο αυτοκινήτων θα συμφωνήσετε ότι τα λόγια περιττεύουν, καθώς δύσκολα μπορούν να περιγράψουν την όχι και τόσο τυχαία αλλά απολύτως αληθοφανή συνάντηση των δύο τετράτροχων θρύλων.

Για τους πιο παρατηρητικούς, πάντως, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι και τα δύο αυτοκίνητα φέρουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με την αυθεντική-πραγματική εκδοχή τους.