Ferrari: παρουσίαση δύο νέων μοντέλων το Σεπτέμβριο!


H Ferrari, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα τηρήσει την υπόσχεση των πέντε νέων μοντέλων μέσα στο 2019.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 7/8/2019

Έτσι τον επόμενο μήνα η διάσημη ιταλική εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει δύο καινούργια μοντέλα, ενώ ο επικεφαλής της Louis Camilleri έκανε λόγο για ντεμπούτο και των δύο στο Maranello. Σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες το ένα από τα δύο θα είναι η ανοιχτή έκδοση της ναυαρχίδας της, της 812 Superfast.

Η 812 Superfast Spider, όπως αναμένεται να είναι η επίσημη ονομασία της, θα κινείται από τον V12 των 6.500 cc της μάρκας, ο οποίος θα αποδίδει μια εδώ 800 PS και 718 Nm. Το κιβώτιο θα είναι ένα αυτόματο διπλού συμπλέκτη με εφτά σχέσεις που θα στέλνει τη διαθέσιμη ροπή στους πίσω τροχούς.

Όσο για τις επιδόσεις λόγω των ενισχύσεων στο πλαίσιο που πάντα είναι απαραίτητες σε αυτές τις περιπτώσεις, αναμένεται να υπολείπονται ελαφρώς σε σχέση με αυτές της κουπέ (0-100 km/h σε 2,9 sec, τελική ταχύτητα 340 km/h).

To δεύτερο μοντέλο συνοδεύεται μεν από μεγαλύτερο μυστήριο αλλά τι πιο πιθανό είναι πως θα πρόκειται για την F8 Spider. Όσο για το τρίτο που υπολείπεται για να συμπληρωθεί η πεντάδα -αυτό που ξεκίνησαν τις παρουσιάσεις είναι η F8 Tributo και η SF90 Stradale- αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους και σύμφωνα με τις δηλώσεις των υπευθύνων της εταιρείας θα είναι τελείως καινούργιο. Και θα ανήκει σε μια νέα κατηγορία.