Ford vs Ferrari: Δείτε το δεύτερο τρέιλερ της σούπερ ταινίας (video)


Η πολύ-αναμενομένη ταινία βασίζεται στην μεγάλη κόντρα που είχε στο Le Mans η Ford με την Ferrari την δεκαετία του 1960.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 17/9/2019

Το πιο πρόσφατα τρέιλερ μας δείχνει περισσότερα για την ιστορία πίσω από τον Carroll Shelby και τον Ken Miles κατά την εξέλιξη του Ford GT40 και την κυριαρχία του το 1966 κάνοντας το «1-2-3» και σπάζοντας την κυριαρχία της Ferrari την περίοδο 1960-65.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι  Christian Bale (στο ρόλο του Miles) και ο Matt Damon (στο ρόλο του Shelby) με την πρεμιέρα στις αίθουσες κινηματογράφου των ΗΠΑ να έχει προγραμματισθεί για τις 15 Νοεμβρίου και λίγο αργότερα στην Ευρώπη.

Η υπόθεση της ταινίας έχει ως αφετηρία να κάνει με την πρόθεση του Enzo Ferrari να πουλήσει την εταιρεία του και το ενδιαφέρον που έδειξε ο Henry Ford o Β’ για να την αποκτήσει. Ο Ford ταξίδεψε μέχρι το Maranello αλλά ο «γέρος» άλλαξε γνώμη και ούτε που τον συνάντησε ποτέ. Ο εκνευρισμός του Αμερικάνου ήταν τόσο μεγάλος που δημιούργησε ένα αγωνιστικό για να κοντράρει την Ferrari στις 24 Ώρες του Le Mans. Με την συνδρομή του Caroll Shelby και του οδηγού Ken Miles προέκυψε το επικό Ford GT40 που θριάμβευσε στην πρώτη του εμφάνιση στο Le Mans το 1966. Παρακάτω μπορτέιτε να δείτε και το πρώτο τρέιλερ.