Φρεσκάρεται η Mercedes-AMG GT 4 Door Coupe


Οι άνθρωποι της Mercedes-AMG κάνουν δοκιμές εξέλιξης σε ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο της GT 4 Door Coupé το οποίο σημαίνει αισθητικές αλλαγές για το μοντέλο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 7/11/2020

Η Mercedes-AMG GT 4 Door Coupé (φωτογραφίες), παρουσιάστηκε πριν από δύο χρόνια, άρα δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε. Ωστόσο, οι άνθρωποι της γερμανικής εταιρείας έχουν ξεκινήσει ήδη δοκιμές στην πίστα του Nürburgring με μία καμουφλαρισμένη GT 63 S στην οποία έχουν καλύψει το εμπρός μέρος της.

Συγκεκριμένα, έχουν αποκρύψει τον εμπρός προφυλακτήρα του οχήματος, συνεπώς οι όποιες σχεδιαστικές αλλαγές θα είναι μικρής έκτασης. Εκτός από το αμάξωμα, αναμένεται να υπάρχει περιορισμένη διαφοροποίηση και στο εσωτερικό του μοντέλου. Επίσης, θα αναβαθμιστεί το σύστημα «MUBX» με την πιο πρόσφατη εκδοχή του αναφορικά με τα συστήματα ενημερωδιασκέδασης και Head-up Display.

Πέραν αυτού, η Mercedes-AMG κάνει δοκιμές και με την έκδοση της GT 4 Door Coupé η οποία διαθέτει σύστημα υβριδικής διάταξης. Η AMG GT 73e, όπως θα ονομάζεται, θα έχει μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύ 812 PS και μέγιστη συνδυαζόμενη ροπή 900 Nm. Συγκριτικά, ο τετράλιτρος, υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας της GT 4 Door Coupé 63 S αποδίδει μέγιστη ισχύ 639 PS και ταυτόσημη μέγιστη ροπή

Διαβάστε ακόμα:

Πάνω από τους 800 ίππους η Mercedes-AMG S63e.