Γάλλος καταστρέφει στην αυλή του σπιτιού του ένα ολοκαίνουργιο MINI JCW GP (Video)


Το ακατόρθωτο κατάφερε ένας Γάλλος YouTuber, ο οποίος κατέστρεψε στον κήπο του σπιτιού του ένα από τα 3.000 MINI JCW GP που πρόκειται να κατασκευαστούν.

  • 17/7/2020

Μόνο ένας YouTuber και μάλιστα Γάλλος θα έβρισκε καλή ιδέα να μετατρέψει τον κήπο του σπιτιού του σε αγωνιστική πίστα, επιχειρώντας να σπάσει το ατομικό του ρεκόρ πίσω από το MINI John Cooper Works GP που μόλις παρέλαβε.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η εξέλιξη δεν ήταν και η καλύτερη μιας και μετά από μερικούς… γύρους, το σπανιότατα MINI JCW GP -μόλις 3.000 αντίτυπα πρόκειται να παραχθούν- βρέθηκε με την οροφή ακουμπισμένη στο γρασίδι και τους τροχούς στον αέρα.

Ο γνωστός και ως Pog κατάφερε να διανύσει πίσω από το τιμόνι του… semi racing ΜΙΝΙ JCW GP μόλις 23 χιλιόμετρα, πριν το καταστρέψει δίχως λόγο και αφορμή.

Το ευτύχημα είναι ότι οι ζημιές που προκλήθηκαν από την ανατροπή του αυτοκινήτου δείχνουν να είναι αναστρέψιμες, ενώ κρίνοντας από την ευκολία που ο Γάλλος You Tuber αποκτά εξεζητημένα τετράτροχα, η αποκατάστασή τους δεν θα του κοστίσει ιδιαίτερα .

Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί και που περιγράφει καλύτερα απ’ όλους μας τη… χαζομάρα ενός You Tuber που λίγο έλειψε να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων ένα από τα 3.000 αντίτυπα του ταχύτερου MINI που κατασκευάστηκε ποτέ.