Geneva International Motor Show 2019: Δείτε τα highlights της έκθεσης - Video


Η φετινή έκθεση της Γενεύης ήταν ιδιαίτερα πληθωρική σε νέες παρουσίες και με πολλά ξεχωριστά αυτοκίνητα που εντυπωσίασαν το κοινό. Πατήστε το play στο video που σας ετοιμάσαμε για να δείτε τα πιο σημαντικά από αυτά.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 7/3/2019

Σε μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή και άκρως ενδιαφέρουσα έκθεση εξελίχθηκε το φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, που παρά τις αρκετές και σημαντικές απουσίες κατάφερε να κρατήσει ψηλά το ενδιαφέρον, με πολλές πρεμιέρες και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες νέες τεχνολογικές παρουσίες.

Στα περίπτερα της έκθεσης κυριάρχησαν για φέτος τα plug-in υβριδικά και πάσης φύσεως EV οχήματα, με όλους τους κατασκευαστές να έχουν να επιδείξουν πολλά νέα μοντέλα αυτής της νέας εποχής (αρκετοί από αυτούς είχαν σε πλήρη διάταξη όλη την γκάμα τους και σε "ηλεκτρική" μορφή). 

Ένα ακόμα αξιοσημείωτο στοιχείο είναι τα πολλά και άκρως ενδιαφέροντα supercars από μικρούς και άγνωστους μέχρι τώρα κατασκευαστές, τα οποία κάνοντας χρήση των μπαταριών και των υβριδικών τεχνολογιών έχουν εκτοξεύσει τις ιπποδυνάμεις και τις επιδόσεις σε ασύλληπτα για μία δεκαετία πριν επίπεδα.

Τις ημέρες που προηγήθηκαν το caranddriver.gr σας έδωσε live τον παλμό της έκθεσης και όλα όσα συνέβαιναν στις αίθουσες, σε μία πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα κάλυψη ενός τέτοιου γεγονότος.

Στο video που παραθέτουμε συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα αυτοκίνητα της φετινής Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης. Μιας έκθεσης που έδειξε με πολύ ξεκάθαρο τρόπο ότι η αυτοκινητοβιομηχανία βρίσκεται σε ένα πολύ σημαντικό μεταβατικό στάδιο, μέσα από το οποίο πολλά και άκρως ενδιαφέροντα πράγματα περιμένουν τους καταναλωτές της επόμενης δεκαετίας.